Highilghter za vaginu, stvarno?

| Beauty |

Highlighter je proizvod koji gotovo svakodnevno koristimo kako bi istaknuli najljepše na našim licima.

Danska tvrtka The Perfect V otišla je korak dalje, ili prema nekima, korak predaleko i stvorila proizvod pod nazivom „Luminizer Fot The V“ . Kako stoji na njihovoj službenoj web stranici, njihovi su proizvodi formulirani tako da pomlađuju, poboljšavaju i uljepšavaju vašu V, ginekološki i dermatološki su testirani te PH uravnoteženi, a osim highlightera, u kolekciji možete pronaći kremu, piling, serum za učvršćivanje i druge proizvode.

Također na stranici se navodi kako bi za postizanje „instant sjaja“ korisnici proizvoda trebali „lagano osušiti V“ i primijeniti malu količinu highlightera.
Na pitanje o proizvodu dr. Vanessa Mackay kaže kako se preporučuje izbjegavanje kozmetike na tom području općenito jer može utjecati na zdravu ravnotežu bakterija i pH u vagini te izazvati iritaciju.
Mnogi su se složili kako sigurnost proizvoda nije jedino pitanje, samo u posljednjih nekoliko mjeseci svjedoci smo neke alarmantnih i opasnih trendova usmjerenih na vagine. Proizvodi poput glittera za vaginu, osmišljenih kako bi se u vlažnoj vagini počeli rastvarati i priuštiti „šljokičasti seks“, koji u teoriji možda zvuči zabavno, ali prema ginekolozima nikako nije zdravo. Još jedna od suludih ideja koja se pojavila je umetanje pčelinjeg gnijezda u vaginu kako bi se „zategnuli mišići“.
„Luminizer Fot The V“ dostupan je po cijeni od 43 funte, ali za sada samo u Skandinaviji. 

LUMINIZER EN