Hidrokoloidni flasteri - još jedan proizvod za borbu protiv akni

| Beauty |

Borba protiv akni

Borba protiv akni zaista zna biti duga, bolna i frustrirajuća. S aknama se bori sve više i više ljudi i u toj borbi niste sami. Na tržištu možete pronaći more proizvoda koji vam mogu pomoći u borbi protiv akni no bitno je pronaći the proizvod koji je kao stvoren za vas i koji će vam pomoći riješiti se problema akni.
Jedan od tih proizvoda jesu i hidrokoloidni flasteri koji vam mogu pomoći s aknama. Treba naglasiti kako hidrokoloidni flasteri nisu magični. Oni vam mogu biti od velike pomoći uz redovnu higijenu, skin care i terapiju predviđenu za akne.
Hidrokoloidni flaster smanjuje sekreciju i upalu te štiti kožu od vanjske prljavštine i kontaminacije odnosno oni su odlični u zacjeljivanju rana te služe kao barijera protiv bakterija. Oni su u prozirni i u potpunosti se stapaju s okolnom kožom.

Cosrx

Hidrokoloidni flasteri koriste se tako da se stave direktno na afektirano područje odnosno direktno na aknu. Prije stavljanja flastera kožu je bitno očistiti. Na čistu i suhu kožu, direktno na aknu je onda potrebno staviti ovaj prozirni flaster koji će svojim djelovanjem smiriti aknu i zaštiti je od kontaminacije vanjskim bakterijama.

Balea

Bitno je naglasiti kako vam hidrokoloidni flasteri neće izliječiti akne, oni su samo vrlo koristan dodatak u vašoj borbi protiv akni.