Health and Beauty Center ima vrhunske aparate koji pomažu u oblikovanju tijela, ali i kod zdravstvenih problema

| Beauty |

Health and Beauty Center novo je otvoreni centar za ljepotu i zdravlje u Zagrebu, a trenutno jedini u Hrvatskoj ima Indiba Edna aparat koji uklanja masnoće i zateže kožu sa svih djelova tijela. Indiba Edna aparat uklanja celulit i podiže stražnjicu, pomlađuje lice, smanjuje i uklanja bore, a može ukloniti podbradak i podočnjake.

Health and Beauty Center

Osim beauty tretmana koji se mogu postići ovim aparatom, on je odličan instrument i u rehabilitaciji nakon operacija te u tretiranju ozlijeda (kuk, koljeno, gležanj, leđa…) zbog toga što ubrzava cijeljenje do 70% kod bilo kakvih puknuća (kosti, ligamenti, mišići, vlakna). Djeluje elektromagnetnom frekvencijom kojom mijenja staničnu strukturu - mrtve stanice razgrađuje, a živima otvara membranu kako bi se brže dijelile. Indiba također potiče vaskularizaciju, cirkulaciju i izgradnju kolagena.

HBC u svojoj ponudi također ima i dva biorezonantna aparata, konkretnije kvantno-biofizičke aparate. Jedan od aparata ima mogućnost napraviti takozvani “pregled cijelog tijela”, odnosno može otkriti bilo kakve viruse, bakterije, alergije ili hormone u vašem tijelu, ali služi i kao test intolerancije na hranu. Drugi biorezonantni aparat pomaže u otklanjanju svih smetnji koje prvi aparat pronađe. Najviše se koristi za uklanjanje alergija te intolerancija na hranu, ali i kao pomoć kod problema sa sinusima, migrenama, gastritisom i sl. Važno je napomenuti da su pregledi neinvazivni i potpuno bezbolni te traju svega 15 minuta. 

Dobra vijest i za one koji nisu iz Zagreba je to što Health and Beauty Center ima gostovanja i u Puli, Rijeci i Karlobagu pa do termina možete doći i u jednom od tih gradova. Sve cijene i pakete tretmana, kao i detaljnije informacije možete pronaći na njihovom Instagram profilu ili na službenoj web stranici centra.