Hailey Biber nosi Strawberry make-up: otkrivamo vam kako ga napraviti

| Beauty |

Kako napraviti Strawberry make-up koji nosi Hailey Bieber?

Sve što napravi ili obuče Hailey Bieber postane apsolutni mega hit. Hailey je definitivno jedna od najpopularnijih djevojaka na planeti čiji se svaki korak prati i kopira.

Kako napraviti Strawberry make-up koji nosi Hailey Bieber?

Nedavno je Hailey objavila TikTok odnosno tutorial za Strawberry make-up koji joj je trenutni favorit. I nama se ovaj makeup look jako svidio zato što je vrlo lagan te je baš iz tog razloga idealan za ljeto.

Kako napraviti Strawberry make-up koji nosi Hailey Bieber?

Sve što vam je potrebno za ovaj make-up look jest hidratantna krema koju ćete nanijeti na lice. Začešljajte obrve prema gore. Na obraze nanesite kremasti bronzer. S korektorom prekrijte nepravilnosti. Ključ ovog make-up look-a je kremasto rumenilo koje trebate nanijeti na obraze. Oči nemojte prenaglasiti odnosno našminkati previše dovoljna je olovka koja e vam izdužiti oko te maskara. Nude olovku nanesite na rub usana dok unutrašnjost usana našminkajte s istim onim kremastim rumenilom, koje ste koristili na obrazima, kako biste postigli Strawberry make-up look. Ovdje možete pogledati kako Hailey točno radi svoj Strawberry make-up look.