Gucci izdao zavodljivu kolekciju makeupa

| Beauty |

Gucci izdao zavodljivu kolekciju makeupa

Gucci je već 90 godina poznat kao brend za snažne, lijepe i magnetično samopouzdane žene, a sada napokon imaju i makeup koji je može pratiti. Naime, Gucci je za vrijeme milanskog tjedna mode predstavio svoju prvu makeup kolekciju koja se sastoji od oko 200 proizvoda kategoriziranih u grupe Gucci Eye, Gucci Lip, Gucci Face, Gucci Brush i Gucci Nail.

Frida Giannini, kreativna direktorica Guccija, izjavila je kako su moda i ljepota dva nerazdvojiva pojma, te da jedan ne ide bez drugog; "Oči, koža, usne - oni su poput asesoara, svi rade zajedno da bi stvorili savršen look". Upravo zato, Giannini je na ovoj vrlo glamuroznoj kolekciji radila uz stručnjakinju i legendarnu vizažisticu Pat McGrath, kako bi osigurala kvalitetu kolekcije.

Gucci izdao zavodljivu kolekciju makeupa
Gucci

Charlotte Casiraghi je lice prve Guccijeve kolekcije jer utjelovljuje distinktivan stil i prezentira modernu Guccijevu ženu - uspješnu i glamuroznu.

Kozmetiku ćete moći kupiti od listopada u Gucci New York Fifth Avenue, Gucci Los Angeles Rodeo Drive, Gucci Las Vegas Crystals City Center, Gucci Dallas Northpark, Gucci.com, Saks Fifth Avenue New York, Neiman Marcus Las Vegas, Saks.com i NeimanMarcus.com.