Genijalan plumper za usne koji će vam promijeniti beauty rutinu

| Beauty |

Mat usne glavni su trend!
Mat usne

 Danas smo naučili trik koji će nam kompletno promijeniti beauty rutinu - nanošenjem kreme za područje oko očiju na naše usne dobit ćemo onaj plump efekt kojima ćete ih na kratko povećati i dobiti na volumenu!

Da pojasnimo, struktura kože oko očiju jako je tanka, baš kao i ona oko usnica. Kreme za područje oko očiju kreirane su baš za tu posebnu, osjetljivu tanku kožu. Formule ne sadrže nikakve mirise, a pune su sastojaka koji su stvoreni za osjetljivu kožu. Drugim riječima: baš kao što vaša krema za područje oko očiju učvršćuje, zaglađuje, hidratizira i hladi to područje - istu će stvar učiniti i na vašim usnicama!

Područje oko očiju i usana tipična su mjesta gdje žene najprije dobivaju manje linije i bore, a baš zato što ta dva područja na licu imaju istu strukturu kože, odgovaraju im iste kreme i proizvodi. Kao što će vaša krema biti efektivna oko očiju, biti će efektivna i oko usana. Trebamo li napomenuti da smo na kraju shvatili da nam na usnama više odgovara tekstura kreme za oči od običnog balzama?

Nanošenje je uistinu lako - samo nježno utapkajte svoju najdražu kremu za područje oko očiju na svoje usne, svakoga jutra i svake večeri. Ovaj tajni beauty trik tako je jednostavan, a tako genijalan, da nam se čini pomalo suludo kako i zašto nikada prije nismo čuli za njega?!

Caudalie / L'Oreal / Dermalogica
Caudalie / L'Oreal / Dermalogica