Gdje griješite u stavljanju maskare?

| Beauty |

Instagram/ @amandakhamkaew

Kada pogledate fotografije glumica iz ere Zlatnog Hollywooda ne možete, a da se ne zapitate koje su tehnike one koristile za postizanje savršeno našminkanih očiju. Ono što su radile zapravo i nije trik, koliko način na koji su nanosile maskaru, a koji zahvaljujući uglu pod kojim se nanosi, na potpuno drugi način prileže na trepavice.

Ovaj "trik" sasvim slučajno otkrila je Dakota Johnson, pričajući o svojoj svakodnevnoj beauty rutini, te je tako otkrila i da je upravo od svoje bake - koja je ni manje ni više no čuvena Hitchcockova heroina - Tippi Hedren, naučila kako se stavlja maskara.

Dakota Johnson Stuns With Natural Beauty Look, Find Out Her Brilliant Mascara Trick

U pitanju je način na koji se maskara stavljala na trepavice na način na koji su to radile (Ne samo Dakotina baka i dive Zlatnog Hollywooda) već i naše bake, ali je vremenom - zato što je možda malo kompleksniji, ovaj način prosto zaboravljen.

Umjesto da gledate ravno u ogledalo ili na gore i tako mažete maskaru s unutrašnje strane trepavica, gledajte na dolje i nanosite maskaru od korijena ka vrha trepavica na ovaj način. Olakšajte sebi tako što ćete ogledalo staviti u razinu ispod brade, dakle na stol ispred sebe.

Donosimo vam tutorial kako savršeno staviti maskaru.

HAVE YOU BEEN APPLYING MASCARA WRONG THIS WHOLE TIME? | ALI ANDREEA


.