Frizura koja je potrebna vašoj kosi nakon ljeta

| Beauty |

Došao je i taj trenutak kada moramo prihvatiti dramatičnu promjenu i činjenicu da je našoj kosi potrebna obnova nakon ljeta, sunca i soli.

Kada plažu zamijenite svojim normalnim okruženjem i shvatite da vam je kosa suha i stalno se petlja, možda je vrijeme da se odlučite na kraću frizuru koja je i veoma poželjna ovu jesen.
Lagane za održavanje, zahtijevaju miniramo vremena do onog savršenog izgleda, a mnoge poznate dame već su se odlučile i ponosno nose ovu novu vrstu boba.

Caroline Receveur, modna blogerica i vlasnica brenda Wandertea, ima hit frizuru koju mnogi koriste kao primjer nove jesenske promjene. Ova frizura izgleda jednako dobro i kada je ravna ili kad joj odlučite dati na volumenu uz pomoć blagih kovrča.

Instagram / @carolinereceveur

Kada je riječ o boji, Caroline se odlučila ua medene i crvenkaste tonove s blagim blond balayageom koji kosi daje sjaj i čini ju živahnijom.

Instagram / @carolinereceveur

Također, ako se odlučite na ovu frizuru, prednji dio odrežite do razine brade, dok ostatak kose neka vam dodiruje ramena.

Instagram / @carolinereceveur

Još jedna od utjecajnih osoba na Instagramu, Laura Jade Stone, odlučila se na kraću frizuru i to u platinasto plavoj nijansi.

Instagram / @laurajadestone

Ova frizura kosi daje na volumenu jer je vlas ne povlači istom snagom kosu pri tjemenu prema dole. 

Instagram / @laurajadestone

Već smo pričali o stiliziranju kose i hit frizuri od pola punđe pola raspuštene kose, koja će lijepo izgledati na ovoj dužini kose.

Instagram / @laurajadestone

Španjolska blogerica Laura Caldarola, primjer je za sve koji već prirodno imaju valovitu kosu koju je teže ''ukrotiti'', kako je i za njih ova frizura odličan izbor.

Instagram / @lauracaldarola

Sophie Richrdson primjer je za sve koji vole eksperimentirati s bojama kose.

Instagram / @sophiehannahrichardson

 U žutoj varijanti. 

Instagram / @sophiehannahrichardson

 I hrabroj ružičasto-narančastoj. 

Instagram / @sophiehannahrichardson

Alexa Chung prava je kraljica čiji primjer mnogi rado slijede jer je poznata po nepogrešivim izborima kada je riječ o modi i ljepoti.

Instagram / @alexachung

Kako ne bi mislili da kratka frizura dobro izgleda samo s onima koji nemaju afinitet prema šiškama, donosimo vam primjer kako šiške ovoj frizuri mogu dati zanimljiv izgled.

Instagram / @seaofshoes

A za sve djevojke i žene s tankom i svilenkastom kosom, Olivia Culpo savršen je primjer kako je nositi.

Instagram / @oliviaculpo