Frizerski salon Renee nagovještava zimske trendove u bojanju i šišanju kose

| Beauty |

Renomirani frizerski salon Renee, vlasnice Renee Inglese, kroz čije su ruke tijekom dugogodišnje karijere prošle brojne Hrvatice, i ove sezone nagoviješta koji će se trendovi nositi u svijetu frizura.

Frizerski salon koji se nalazi u zagrebačkoj staroj Vlaškoj ulici, na broju 45, u svojoj je povijesti odradio brojna modna snimanja, revije i kampanje te je zaslužan za mnogobrojne makeovere svojih sretnih klijentica.

Renee nam je istaknula kako ove zime iz mode ne izlaze glamurozni valovi, koji su želja svake žene, bilo da je njihova kosa duga ili kratka. Valovi idu na svaku dužinu te kosi daju savršeni volumen pa čak i onu najtanju kosu čine da izgleda besprijekorno gusto.

Za svakodnevni look najpoželjniji su oni lagani valovi po uzoru na Brigitte Bardot koji će vam dati savršen spoj elegancije i nonšalantnosti.

Što se šišanja tiče, Renee izdvaja postepeno šišanje na punoću, koje kosi daje još veći volumen, bilo da se radi o ravnoj ili nekoj drugoj frizuri.

Napominje kako se osobe koje imaju gustu kosu ne trebaju bojati postepenog šišanja jer će uz njega njihova kosa dobiti mekaniji pad te će imati puno manje posla oko samostalnog stiliziranja svoje kose kod kuće.

U modu su se, na velika vrata, ponovno vratile i šiške, ali ne one strogo odrezane, već one izrepane koje idu od kraćih pramenova prema dužim rubovima, odnosno širokim masama poznate i kao francuske šiške.

Šiške ponekad znaju biti jako nezahvalne pa je potrebno puno strpljenja kako bi ih doveli u red, no jednom kad svladate kako ih stilizirati one će postati vaš go to izbor. Naravno, prije nego što se odlučite odrezati šiške posavjetujte se sa svojim frizerom koji oblik najviše pristaje vašem licu.

Kod zimskih boja kose i dalje vlada trend tamnijeg korijena sa svjetlijim vrhovima, ali moramo napomenuti i da su pastelne boje sve traženije jer upravo one, ako se za njih odlučite, u vaš zimski look unose dašak svježine i boje.

Ako ste pobornik tamnijih boja kose savršen izbor za ove hladne zimske dane su tonovi mliječne čokolade koji vašoj kosi daju potrebnu svježinu, ali i toplinu. Ovakva nijansa kose odgovara baš svakoj odjevnoj kombinaciji i ta ne zahtijeva pretjerano održavanje.

Kako su cure iz frizerskog salona Renee odradile prijeko potrebni makeover kose naše Petre pogledajte u nastavku.

Vjerujemo da će vas slike od prije i poslije uvjeriti kako je frizerski salon Renee pravo mjesto za povratak vaše kose u život.

Prije:

Poslije: