Frizer s Chanelove modne revije otkrio nesvakidašnji trik

| Beauty |

Instagram / @chanelofficial

Da, dobro ste pročitali. Usisavač! Onaj kojeg svi koristimo za čišćenje doma, pokazao se kao nezamjenjivo pomagalo na zadnjoj modnoj reviji Chanela.

Osim što je smiješno i neočekivano, moramo priznati da vidimo i briljantnu genijalnost iza ovog trika. Na posljednjoj modnoj reviji kuće Chanel za proljeće 2018 godine, jedna frizura bila je posebno naglašena. Ravni konjski rep unutar prozirne plastične tubice.

Sam Mcknight, poznati frizer koji je bio zadužen za frizure na spomenutoj modnoj reviji, na svom je Instagram profilu otkrio trik kako umetnuti rep unutar tube, a da izgleda tako pravilno sa svakom vlasi na mjestu. Odgovor je, kako već pretpostavljate, uz pomoć usisavača.Da, dobro ste pročitali. Usisavač! Onaj kojeg svi koristimo za čišćenje doma, pokazao se kao nezamjenjivo pomagalo na zadnjoj modnoj reviji Chanela.

Instagram / @sammcknight1

Nakon što smo se načudili, zapravo smo sretni jer napokon nam je stiglo nešto iz Chanela za što već imamo svu potrebnu ''opremu''. Dobro, možda osim plastične tubice, ali prepostavljamo da je možemo nabaviti u obližnjoj željezari za par kuna.

Instagram / @sammcknight1