Foreo predstavio novu Luna 4 liniju najpopularnijih beauty gadgeta

| Beauty |

Foreo Luna 4 linija

Švedski beauty-tech brend FOREO upravo je predstavio najnoviju LUNA 4 liniju uređaja za čišćenje, masažu i učvršćivanje kože. S najnaprednijom tehnologijom, najmekšim silikonom i potpuno novom paletom boja, nova LUNA 4 linija klinički dokazano osigurava čvrstu i sjajnu kožu.

Osim revolucionarnih značajki, LUNA 4 linija donosi i veliki iskorak za FOREO. Sa željom da svojim korisnicima pruži kompletnu njegu i nezaboravno beauty i wellness iskustvo, švedski beauty-tech div predstavio je i prvi uređaj za čišćenje, piling i masažu tijela – LUNA 4 body.

LUNA 4 asortiman tako uključuje čak pet proizvoda: LUNA 4, LUNA 4 plus, LUNA 4 mini, LUNA 4 go i LUNA 4 body.

Foreo Luna 4 linija

• GLAVNE ZNAČAJKE LUNA 4 LINIJE:

ULTRA HIGIJENSKI I ULTRA MEKANI SILIKON

Ultra mekani i ultra higijenski silikon klinički dokazano osigurava 35 puta učinkovitije čišćenje od najlonskih uređaja za čišćenje te sprječava nakupljanje bakterija. Uz to, silikonske dodirne točke LUNA 4 asortimana su 17% mekše od prethodne generacije, što garantira jako nježno, ali dubinsko čišćenje kože lica i tijela.

Prednosti ultra higijenskog silikona u svakodnevnom čišćenju kože naglasila je i Jelena Meštrović Štefekov, dr. sc. med. specijalist dermatovenerolog: “Čišćenje kože nikad ne smije biti preagresivno i ne smije narušiti njezinu prvu liniju obrane prema vanjskom svijetu – zaštitnu hidrolipidnu barijeru.  Kao i u svemu,  u čišćenju kože je važno postići balans. U tome nam mogu pomoći mehanički čistači, ali ni oni ne smiju biti grubi, ne smiju izazivati mikrotraume kože i moraju biti higijenski kako se u njima ne bi zadržavale bakterije i nečistoće. Ultrahigijenski i ultramekani silikon to omogućuje – nježno i temeljito čišćenje uz blago sredstvo za čišćenje, koje ne mijenja pH kože i čuva njezinu barijeru. Tu osobito ističemo uređaje koji omogućuju personalizaciju, individualizaciju tretmana, jer jedan te isti uređaj ne može odgovarati svakome. Inače je ono čemu se teži u njezi kože i u medicini uopće – individualizacija.

Foreo Luna 4 linija

MUST HAVE PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE I NJEGU LICA I TIJELA

Kliničke studije i dermatolozi potvrdili su da uređaji iz LUNA 4 linije uklanjaju 99.5% nečistoća, sebuma, bakterija i odumrlih stanica kože, a rezultat je čista, zdrava i sjajna koža.             

PERSONALIZIRANI BEAUTY I WELLNESS TRETMANI ZA SVE SPECIFIČNE POTREBE KOŽE

Kako bi zadovoljio sve specifične potrebe različitih tipova kože, FOREO je na temelju iskustva više od 1500 korisnika kreirao personalizirane rutine za njegu lica i tijela.

DUGOROČNO ULAGANJE U ZDRAVLJE KOŽE LICA I TIJELA

LUNA 4 uređaji kreirani su kako bi trajali godinama bez ikakvih zamjenskih dijelova, zbog čega predstavljaju dugoročnu investiciju u zdravlje. Trajanje baterije je nevjerojatno pa se uređaji mogu koristiti i do 600 puta nakon samo jednog USB punjenja.

DIZAJNIRAN PO ŽELJI KORISNIKA

FOREO LUNA 4 linija nastala je na temelju želja i potreba korisnika diljem svijeta: 750 ljudi sudjelovalo je u anketi u kojoj su mogli izabrati nove boje proizvoda, kao i druge bitne značajke poput novih rutina za čišćenje i masažu ili ručnog odabira omiljene skincare rutine bez upotrebe aplikacije. Igor Spina, FOREO generalni menadžer za Južnu Europu, kaže:LUNA 4 liniju čine različite verzije uređaja kreiranih kako bi se zadovoljile sve potrebe naših korisnika. Novi asortiman predstavlja inovaciju u području njege tijela te najhigijenskiji način čišćenja kože. Ovi su uređaji must-have za održavanje kože čistom i sjajnom kroz personalizirane modele čišćenja i masaža.  LUNA 4 body je uzbudljivi novitet, kojim je naš brend zakoračio u područje njege tijela. Kao i s našim skincare proizvodima, planiramo izazivati i unaprjeđivati ovu kategoriju kako bismo svima omogućili najbolju njegu. Ovo je jako bitan korak za FOREO, ali svakako ne i posljednji jer uskoro planiramo još puno iznenađenja i novosti.”

• PROIZVODI IZ LUNA 4 LINIJE:

FOREO LUNA 4 plus

FOREO LUNA 4 plus je revolucionarni beauty-tech gadget i jedini uređaj na svijetu koji spaja dubinsko čišćenje kože, termoterapiju s crvenim LED svjetlom i mikrostrujne masaže. Termoterapija, u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja. Ovaj beauty gadget pruža personalizirani tretman lica, a dostupan je u 2 varijante – za uravnoteženu i osjetljivu kožu. Nova LUNA 4 plus dolazi sa 17% mekšim silikonskim dodirnim točkama, 100% je vodootporna i može se koristiti čak 70 puta nakon samo jednog punjenja.

Foreo Luna 4 linija

FOREO LUNA 4

Učinkovit, jednostavan i jako nježan – LUNA 4 uređaj dostupan je u tri verzije: Peach Perfect nijansa namijenjena je uravnoteženoj koži, Lavender osjetljivoj, a Pistachio mješovitoj. LUNA 4 ima 3 modela za čišćenje lica (Delicate, Normal i Deep) te 5 masažnih rutina, a jačina T-Sonic pulsacija i trajanje tretmana mogu se podesiti u aplikaciji. Na poleđini uređaja nalaze se gumbi za pokretanje i odabir različitih skincare rutina i bez aplikacije, što tretman čini još jednostavnijim i bržim.

LUNA 4 body

LUNA 4 body je dugo očekivani novitet namijenjen čišćenju i masaži tijela. Dostupan je u tri nijanse - Peach Perfect, Lavender i Evergreen, a 100 % je vodooporan te namijenjen korištenju pod tušem. Zahvaljući T-Sonic pulsacijama i 8 podesivih intenziteta, LUNA 4 body uklanja nečistoće i odumrle stanice kože, pomaže u borbi s uraslim dlačicama te pospješuje apsorpciju krema i losiona za tijelo. Također poboljšava mikrocirkulaciju, pruža limfnu drenažu, opušta mišiće i uklanja toksine iz tkiva.

Foreo Luna 4 linija

LUNA 4 go

LUNA 4 go je praktični uređaj stvoren za čišćenje i masažu na putu. Ovaj malen, ali moćan gadget može se koristiti do 300 puta nakon samo jednog USB punjenja, što ga čini savršenim travel buddyjem. Dostupan je u čak 4 boje: Peach Perfect, Evergreen, Pistachio i Lavender a sadrži praktične i učinkovite rutine čišćenja i masaže. Zahvaljujući gumbima na poleđini, T-Sonic pulsacije se mogu ručno podesiti, a površina za čišćenje je, u usporedbi s prošlom generacijom, veća – za maksimalne rezultate uz zauzimanje minimalnog prostora u vašoj kozmetičkoj torbici.

Foreo Luna 4 linija

LUNA 4 mini

LUNA 4 mini dolazi u praktičnom obliku, s 2 površine za čišćenje te 4 bojeCoral, Arctic Blue, Pearl Pink i Lavender. Ovaj beauty-tech gadget pruža personalizirani tretman lica te sadrži brzi i učinkoviti Glow Boost mode za odlične rezultate u samo 30 sekundi.  Constant mode pulsacija dizajniran je za dubinsko čišćenje kože, dok Pulsed mode poboljšava mikrocirkulaciju, potiče limfnu drenažu i opušta točke napetosti mišića.

Iz Forea nam poručuju kako je nova linija tek početak, jer u sljedećim mjesecima planiraju još puno iznenađenja i noviteta, kojima će obogatiti svoju beauty i wellness ponudu. Stay tuned!