Foreo je predstavio novi proizvod za svježu i čistu kožu bez nepravilnosti

| Beauty |

FOREO, švedski beauty-tech brend koji pomno prati potrebe svojih kupaca, upravo je predstavio revolucionarni ESPADA BHA + PHA Blemish Solution, gel za tretiranje akni i nepravilnosti na koži. Ovaj inovativni gel se može koristiti za samostalni tretman ili u kombinaciji s FOREO ESPADA uređajem s plavim LED svjetlom, koji osigurava maksimalne rezultate.

Istraživanja pokazuju da se 90% ljudi tijekom života susretne s problemom akni, što akne čini osmom najraširenijom bolešću na svijetu. Iako uglavnom pogađaju tinejdžere, prisutne su i kod odraslih: 54% žena i 40% muškaraca starijih od 25 godina ima ili su imali neku vrstu akni.

Studije pokazuju da problemi s aknama utječu na samopouzdanje, razinu stresa, ali i razvoj anksioznosti i depresije. Zato, kada je riječ o liječenju, kupci traže brza i učinkovita rješenja, koja poboljšavaju stanje kože u samo nekoliko dana.

FOREO ESPADA BHA + PHA Blemish Solution je jednostavno, brzo i učinkovito rješenje za čistu i svježu kožu, a sadrži:  

    • Moćnu 2% salicilnu kiselinu i hamamelis za čišćenje pora i nježni piling
    • Niacinamid i čajevac za brzo uklanjanje nečistoća i mrlja, ublažavanje crvenila i prevenciju novih akni
    • Pantenol i laktobionsku kiselinu za zaglađivanje i hidrataciju kože te besprijekoran ten

Glavne značajke ovog inovativnog gela su:

MOĆNI SASTOJCI, UČINKOVITA FORMULA

Snažna kombinacija 6 super sastojaka uključujući 2% salicilnu kiselinu i hamamelis koji otčepljuju pore i pružaju nježni piling, niacinamid i ulje čajevca za brže nestajanje mrlja, smanjenje crvenila i prevenciju novih akni te pantenol i laktobionsku kiselinu za smirivanje i hidrataciju kože.

JAKO NJEŽAN PREMA KOŽI

Za razliku od drugih proizvoda protiv akni, koji mogu uzorkovati suhoću i guljenje kože, ova koncentrirana, ali lagana formula sadrži laktobionsku kiselinu, koja pomaže u zadržavanju vlažnosti i povećavanju razine hidratacije uz pantenol koji zaglađuje kožu te smiruje upalu i svrbež kože sklone aknama.

ČISTA I SIGURNA FORMULA

Ovaj proizvod je pogodan je za sve tipove kože, dermatološki je testiran, veganski, cruelty free, nema mirisa i formuliran je bez: SLS sulfata, SLES-a, silikona, parabena, formaldehida, nanomaterijala, ftalata, uljnih minerala, oksibenzona, katran ugljena, hidrokinona, sintetskih boja i mirisa

DIO FOREO ESPADA LINIJE

Kao sastavni dio FOREO-ove ESPADA linije, BHA + PHA Blemish Solution se može koristiti samostalno ili u kombinaciji s ESPADA uređajem s plavim LED svjetlom protiv akni, koji osigurava maksimalne rezultate.

 KAKO SE KORISTI:

1. Temeljito očistite lice. Za najbolje rezultate preporučamo uređaje iz FOREO LUNA linije u kombinaciji s FOREO Micro Foam Cleanserom.

2. Vrhovima prstiju natapkajte tanki sloj ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gela dok se potpuno ne upije.

3. Dodatno: koristite gel u kombinaciji s ESPADA uređajem i za maksimalne rezultate tretirajte svaku aknu ili mrlju 30 sekundi.

4. Ponavljajte tretman nakon svakog čišćenja lica, sve dok nesavršenosti ne nestanu.

Pro tip: za najbolje rezultate, gel koristite ujutro i navečer