Foreo donosi odlične Black Friday ponude

| Beauty |

Foreo Black Friday

Najuzbudljiviji i najiščekivaniji shopping period je pred nama, a švedski beauty-tech lider FOREO donosi nam odlične Black Friday ponude. Omiljeni beauty gadgeti, kojima možete razmaziti vašu kožu, ali i vaše najbliže povodom nadolazećih blagdana, od 18. do 28. studenog su sniženi do čak 40%. Po posebnim cijenama će se moći kupiti i FOREO bestseleri - BEAR, LUNA 3 plus i UFO 2, a popusti će biti dostupni kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Tehno Mag, ROX Beauty, BIPA i na Lijepa.hr.

FOREO BEAR

Foreo Black Friday

Najbolji način da vaša koža zablista u samo 3 minute? Zabavan i učinkovit trening koji će vam pružiti neodoljivi FOREO BEAR. Ovaj gadget trenira više od 65 mišića lica i vrata te osigurava neinvazivni lifting lica u zabavnom i opuštajućem tretmanu. Njegova stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. Po posebnoj ponudi će se moći pronaći i FOREO BEAR mini s 3 intenziteta mikrostruje te Anti-Shock sustavom, koji garantira siguran i bezbolan prijenos struje na kožu.

FOREO UFO 2

Foreo Black Friday

Hidratacija je jedan od najbitnijih koraka kvalitetne skincare rutine, a FOREO UFO 2 pobrinut će se da vaša koža bude nahranjena i hidratizirana i do 6 sati nakon tretmana. UFO 2 pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute, a sadrži krioterapiju, termoterapiju, opuštajuće T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala. Ovaj je uređaj stvoren za stvaranje spa doživljaja u vašem domu i opuštanje u hladnijim večerima. Šlag na torti? Osim uređaja, snižene će biti i UFO maske te Farm To Farm To Face linija sheet maske, koje se mogu koristiti uz UFO 2 ili za samostalni tretman koji će razmaziti vašu kožu.

Black Friday ponuda će uključivati i FOREO UFO, FOREO UFO mini 2 i FOREO UFO mini uređaje.

FOREO LUNA linija

Foreo Black Friday

FOREO LUNA linija stvorena je za najnježnije i najtemeljitije čišćenje kože, a u sklopu Black Friday ponuda će se po posebnim cijenama moći pronaći bestseleri LUNA 3 i LUNA 3 plus te praktična mini izdanja – LUNA mini 3 i LUNA mini 2. Uz mekane i ultrahigijenske uređaje iz LUNA asortimana, čišćenje lica postaje opuštajući ritual nakon kojeg će vaša koža zablistati.

Foreo Black Friday

Iznenađenja ne prestaju s uređajima za njegu lica jer je FOREO pripremio i posebne ponude za oral care liniju. Ako želite unaprijediti vašu dentalnu higijenu, pravo je vrijeme da odaberete jednu od soničnih FOREO četkica za zube: ISSA 3, ISSA 2, ISSA mini 3 i ISSA mini, ISSA mini 2, ISSA kids, ISSA mikro ili ISSA play. Po posebnim cijenama će se moći pronaći i omiljeni FOREO IRIS masažer za okoloočno područje te FOREO skincare proizvodi SERUM SERUM SERUM i Micro Foam Cleanser.

Foreo Black Friday

Već dugo se želite razmaziti nekim FOREO proizvodom i podignuti vašu skincare rutinu na novu razinu? Istražite FOREO Black Friday ponude i nabavite vašeg beauty saveznika po odličnoj cijeni!