Evo kako izgleda zagrebački MAC!

| Beauty |

Jutros se u Zagrebu u Ilici 7 (ulaz s Preobraženske ulice) otvorio prvi hrvatski MAC. Ovaj MAC je ujedno i najveće MAC prodajno mjesto u jugoistočnoj Europi. Od sada će sve Hrvatice koje su po svoje MAC proizvode putovale u inozemstvo svoju najdražu dekorativnu kozmetiku moći kupovati i u Zagrebu.

MAC u Zagrebu

Osim toga, na predispoziciji su im talentirani i profesionalno osposobljeni make-up artisti koji će na prodajnom mjestu rado otkrivati posljednje trendove, tehnike i make-up savjete. Jutros su kako je bilo za očekivati vladale velike gužve jer mnoge Zagrepčanke nisu mogle dočekati da već ovaj vikend pronosaju svoje omiljene ruževe za usne i ostalu kozmetiku. 

MAC u Zagrebu

Prva MAC dizajnerska kolekcija koju će moći kupiti i Hrvatice tako će biti ona s potpisom Isabel i Rubena Toleda koja dolazi 29. siječnja, a kojoj smo više pisali ovdje.

MAC u Zagrebu

MAC će za svoje klijentice imati otvorena vrata preko radnog tjedna od 9 ujutro do 21 navečer, a subotom će se zatvarati u 20 sati. Više fotografija pogledajte u našoj galeriji.