Evo kako ćete napraviti savršene kovrče bez da uništite svoju kosu

| Beauty |

Otrkivamo vam kako ćete napraviti overnight curls

Vrlo često frizuru ne možete napraviti bez pomagala poput pegle za kosu, figara ili fena. No ono što je problem jest što ti uređaju uništavaju vašu kosu i zato ih je pametno koristiti što je manje moguće.

Otrkivamo vam kako ćete napraviti overnight curls

Mi smo na Tik Toku otkrili odličan tutorial pomoću kojeg ćete postići savršene kovrče bez korištenja uređaja koji često uništavaju kosu. Ovdje možete pogledati tutorial, a mi vam u nastavku otkrivamo korake pomoću kojih ćete napraviti overnight kovrče.

Otrkivamo vam kako ćete napraviti overnight curls

Sve što vam je potrebno za napraviti ovu frizuru jest: traka za uvijanje kose, češalj, vikler i voda. Prvo namočite češalj i s mokrim češljem počešljajte kosu. Zatim prednja dva pramena uvijte viklerom i kroz vikler provucite traku za uvijanje kose. Uzmite mali pramen kose i uvijte oko trake za uvijanje te ponavljajte postupak dok cijelu kosu ne uvijte. Kada ste uvili kosu rukama je još malo navlažite vodom i pustite neka odstoji preko noći. Kada se probudite skinite traku za uvijanje i vikler te samo prstima prođite kroz kosu i eto dobili ste savršene kovrče bez da ste uništili svoju kosu.