Eucerin SUN – dokazano siguran

| Beauty |

Zaštita kože ljeti

Dok se spremate za godišnji odmor sigurno razmišljate o tome koje proizvode za zaštitu od sunca odabrati. Pri tome se vjerojatno vodite visinom zaštitnog faktora. Međutim, valja provjeriti je li zaštitna njega koju planirate koristiti zaista djelotvorna.

Eucerin Sun

Eucerin SUN njega jedina je klinički dokazano djelotvorna medicinska zaštita od štetnog utjecaja sunčevog zračenja na hrvatskom tržištu. Kreme za sunčanje prilagođene svakom tipu kože pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanih izlaganjem suncu.

Eucerin Sun

Osim učinkovitih UV filtera, Eucerin SUN preparati sadržavaju:

  • Faktor biološke zaštite licochalcon A koji smanjuje oksidativni stres stanica kože
  • Gliciretiničnu kiselinu koja ima fotozaštitna svojstva te podupire prirodni mehanizam za zaštitu DNK smanjujući rizik od nastanka promjena na koži
  • Alfa-glukozni-rutin (AGR) koji štiti kožu od preranog starenja i sprječava nastanak alergija uzrokovanih suncem
  • L-karnitin koj regulira lučenje sebuma i matirajuće pigmente koji upijaju masnoću
Eucerin Sun

Za zaštitu lica izaberite kremu s visokim (30) i vrlo visokim (50+) faktorom zaštite koja je prilagođena vašem tipu kože te štiti od pojave pigmentacijskih mrlja. Za zaštitu kože tijela izaberite lagani losion, trasparentini sprej ili dry touch aerosol. Ukoliko ste skloni alergijama na sunce možete ih spriječiti korištenjem krema-gelova za zaštitu od alergija na sunce, a izrazito osjetljivu dječju kožu zaštitite proizvodima iz Eucerin SUN kids linije.