Essie i dizajnerica Monique Lhuillier stvorili bridal kolekciju lakova

| Beauty |

 Nema šanse da se kad tad niste zamislile kako hodate prema oltaru u couture kreaciji nekog poznatog modnog dizajnera poput primjerice Monique Lhuillier. Poznata po svojim bajkovitim kreacijama i romantičnim detaljima, Lhuillier je otkrila i svoju omiljenu paletu boja i to - lakovima za nokte u suradnji s brendom Essie.

"Essie Gel Couture Bridal Collection by Monique Lhuillier" sastoji se od šest nijansa gel formule, koje garantiraju do 14 dana dugotrajnosti i visokog sjaja. Kako je inspiracija za Gel Couture liniju (koja je lansirana prošlog proljeća) bila upravo moda, ova suradnja se čini upravo savršenom za Essie, a zaobljena bočica laka trebala bi reprezentirati haljinu koja se vrti.

Bridal kolekciju možemo podijeliti u dvije grupe: tradicionalne i statement nijanse. Na nešto nježnijoj strani imamo Lace to the Altar (nježna boja bjelokosti), Dress is More (rozo-bijela) i Blush-worthy (nježno roza s metalik tonovima). Za sve mladenke koje žele pokazati nešto boje na rukama tu su Sage You Love Me (sivo-zelena), To Have & To Gold (antikno zlato) i Berry in Love (ljubičasto-crvena).