Essence trend edition "Cinderella" - savršeno nježna za proljetni makeup

| Beauty |

Essence trend edition

Essence u suradnji s Disneyjem predstavlja novu limitiranu kolekciju "Cinderella" koja će vas u ovo proljetno vrijeme potpuno očarati. S miksom očaravajućih boja proizvoda za tvoje usne, oči, lice i nokte poput mother-of-pearl, zlatne, roze, ljubičaste, crvene i plave. Naglasak je na trodimenzionalnom dizajnu koji je apsolutni must-have za postizanje nježnog, rozog sjaja dok neodoljiva sjajila za usne pružaju savršen sjaj! Svoje nokte možešu krasiti Cinderella naljepnicama za nokte. "Cinderella" kolekcija će biti dostupna na prodajnim mjestima KOZMO drogerija od svibnja 2015 do isteka zaliha.

Essence Cinderella – paleta sjenila za oči

Essence trend edition "Cinderella"
Essence trend edition "Cinderella" 32,90kn

Šest savršeno uklađenih nijansi sjenila za oči nježne, svilenkaste teksture u jednoj paleti. Mother-of-pearl, roza, ljubičasta, svijetla i tamnaplava kao i zlatna pomoći će ti da stvoriš make-up stil za svaku prigodu. Dostupno u 01 it's more than I ever hoped for.

Essence Cinderella – sjajilo za usne

Essence trend edition "Cinderella"
Essence trend edition "Cinderella" 16,90 kn

Dva sjajila za usne u prekrasnoj romantičnoj rozoj i odvažnoj crvenoj u kombinaciji s neodoljivim glitter česticama koje će pružiti tvojim usnama neodoljiv sjaj. Dostupno u 01 sing, sweet nightingale i 02 so this is love.

Essence Cinderella – rumenilo

Essence trend edition "Cinderella"
Essence trend edition "Cinderella" 28,90kn

S ovim lagano pigmentiranim rumenilom tvoje lice dobiti će svjež izgled. Lagano nanesi na obraze i uživaj u izgledu. Dostupno u 01 so this is love.  

Essence Cinderella – highlighter puder

Essence trend edition "Cinderella"
Essence trend edition "Cinderella" 28,90 kn

Stvori nježan, svjetlucavi naglasak na licu i dekolteu s higlihterom za krajnje blistav izgled. Dostupno u 01the glass slipper. 

Essence Cinderella – lak za nokte

Essence trend edition "Cinderella"
Essence trend edition "Cinderella" 16,90kn

Predstavljamo četiri uzbudljiva laka za nokte s dva različita efekta. Rose i ljubičasta pružaju noktima glatki porculanski završetak, a plava i zlatna pružaju cool metalik efekte. Dostupno u 01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charmingand 04 watch out lady tremaine!

Essence Cinderella – glitter topper nadlak

Svjetlucave čestice nadlaka i neodoljiv glitter u ljubičastoj i plavoj stvaraju prekrasne efekte na tvojim noktima. Jednostavno nanesi preko omiljenog laka za nokte ili na svoje prirodne nokte. Dostupno 01 the glass slipper. 

Essence Cinderella – naljepnice za nokte

Essence trend edition "Cinderella"
Essence trend edition "Cinderella" 10,90kn 

Ove slatke naljepnice za nokte su inspirirane popularnim Disney cartoon klasicima i dostupne su u dva stila – prije I poslije velike transformacije vilinske kume. Dostupno u 01the stroke of midnight I 02 it's more than i ever hoped for.