Elixiri za ljepotu Dr. Lejle Kažinić Kreho eksluzivno na Fashion Weeku Zagreb

| Beauty |

Nakon šest knjiga, bestseller iz područja prehrane i životnog stila, dugogodišnjeg iskustva u svom Nutrition Diagnostic Centru, dr.Lejla Kažinić Kreho otvorila je Doctor Nutrition Bar na Bijeničkoj cesti 13 u Zagrebu. Ovo zanimljivo mjesto mediji su već prozvali jedinstvenim barom i to ne samo u Zagrebu nego i šire jer nosi jedinstveni koncept zdravih sokova.

Dr.Lejla Kažinić Kreho je liječnica koja je magistrirala nutriciju na prestižnom King’s College, University of London i dugogodišnja članica British Nutrition Society stoga ne čudi štp se odlučila otvoriti jedno ovako jedinstveno mjersto. U  posljednjih par godina ovakve su vrste barova jedno od najposjećenijih trendy mjesta u svjetskim velegradovima poput Londona, Los Angelesa i New Yorka, a proizvodi slični Dr.NB proizvodima koje je osmislila doktorica Kažinić Kreho postali su dio holivudskih dogadjanja, crvenih tepiha i najcijenjenijih i luksuznijih modnih događanja diljem svijeta.

Dr.NB Elixiri

Kako je prije desetak godina prva u Hrvatskoj pisala o, tada nepoznatom, i time nam ga svima približila, glikemijskom indeksu, tako i sada doktorica Kažinić Kreho, donosi na naše tržište ovaj novi lifestyle trend koji je oživjela u svojem Doctor Nutrition Baru u Zagrebu.

Tako je nadolazeći Fashion Week Zagreb powered by Kaufland događaj koji će po prvi puta u regiji svojim VIP gostima ponuditi dva puta hladno prešane Dr.NB Elixire, odnosno sokove, rađeni po recepturi dr.Kažinić Kreho. Fashion Week Zagreb i Doctor Nutrition Bar će pokazati da Zagreb i njegovo najznačajnije modno događanje slijede svjetske trendove i da su hrana i zdravi život zaista postali fashion i u Hrvatskoj.

Dr.NB Smoothiji

Znanost zdravog života pretočena je u trend te tako Doctor Nutrition Bar nudi proizvode koji alkaliziraju, privlače izgledom i ukusom no ne sadrže mlijeko, gluten niti šećer. Osam Dr.NB  smoothieija spravljenih od znanstveno dokazane super hrane koja prirodno pegla bore, jača imunitet, prirodno potiče proizvodnju kolagena, donosi klorofil stanicama te čak devet Dr.NB Elixira, odnosno sokova koji se rade po znanastveno najzahtjevnijoj metodi gdje se zadržavaju svi enzimi i vitamini, vodeći su proizvodi Doctor Nutrition Bara.

Dr.NB Elixir Beautifull za Fashion Week Zagreb

Metodologija, izbor namirnica kao i receptura Doctor Nutrition Bar čine drugačijim od mjesta koji nude slične proizvode. Upravo je Elixir no.3, simboličnog imena Beautiful, elixir, odnosno sok koji prirodno potiče proizvodnju kolagena za super ten i jača cirkulaciju onaj kojega će dobiti svi VIP gosti najekskluzivnijeg izdanja Fashion Weeka Zagreb do sada te će moći u njemu uživati. Živjeti zdravo je sada definitivno u "modi" i nadamo se da će to i ostati. 

Više o Doctor Nutrition Baru na www.doctornutritionbar.com