Editor's pick: 5 must-have proizvoda za kosu

| Beauty |

TOP 5 must-have proizvoda za kosu
TOP 5 must-have proizvoda za kosu

 Kao i sve druge stvari u beauty svijetu, proizvodi za kosu spadaju u jednu od onih subjektivnih kategorija koja se bazira na vlastitom iskustvu i vrlo vjerojatno će varirati s tuđim mišljenjima.

Imajući to na umu, jako je važno pronaći proizvod koji vam u potpunosti odgovara i zbog kojeg vaša kosa izgleda savršeno. Upravo ćemo takvih 5 proizvoda danas podijeliti s vama! Nakon toliko pokušaja i pogrešaka, napokon smo pronašli proizvode na koje se možemo osloniti i uvijek dobiti solidne rezultate. Jackpot!

Kao pravi beauty fanatici, imamo dosta iskustva "u nogama" skupljenih tijekom posljednjih nekoliko godina. U nastavku otkrijte kojih 5 proizvoda za kosu smo svrstali u must-have kategoriju, bez kojih ne možemo zamisliti ni jedan dan - i nadamo se da ćemo vas potaknuti da isprobate koji od njih te da ćete ih zavoljeti baš kao i mi! 

1. Kérastase V.I.P. Volume In Powder - Savršen proizvod za djevojke koje imaju pomalo spljoštenu kosu na tjemenu i žele povećati volumen kose; ova mješavina šampona za suho pranje, laka za kosu i praha za volumen transformirat će vašu kosu i zadržati volumen cijeli dan. 

Kérastase V.I.P. Volume In Powder
Kérastase V.I.P. Volume In Powder

2. LUSH Big Shampoo - Ovo je najbolji šampon za kosu na našem tržištu. Ako nanosite jako puno različitih proizvoda za kosu, ovaj će šampon izuzetno dobro očistiti vašu kosu i dati joj malo volumena. Dajemo mu nagradu za najboljeg malog čistača!

LUSH Big Shampoo
LUSH Big Shampoo

3. L'Oreal Elnett Satin Precious Oils Hairspray - Ovaj lak za kosu je najprodavaniji proizvod za kosu svih vremena. Nema tog frizera koji u svojoj kolekciji nema L'Orealov lak. Ostavlja kosu savršeno sjajnom, drži frizuru postojanom i nakon nanošenja normalno možete počešljati kosu. 

L'Oreal Elnett Satin Precious Oils Hairspray
L'Oreal Elnett Satin Precious Oils Hairspray

4. Kevin Murphy Body.Mass Leave-In Plumping Treatment For Thinning Hair - Ako imate tanku kosu ovaj proizvod MORATE imati u svojoj kolekciji. Poprskajte kosu prije sušenja sušilom za kosu i nećete vjerovati kakvo čudo će napraviti od vaše kose. Dodajte volumen bez osjećaja težine na kosi.

Kevin Murphy Body.Mass Leave-In Plumping Treatment For Thinning Hair
Kevin Murphy Body.Mass Leave-In Plumping Treatment For Thinning Hair

5. John Frieda Frizz-Ease Secret Weapon Flawless Finishing Crème - Ako vas muči mlada kosa ili elektricitet koji nikako ne možete ukrotiti, predstavljamo vam vašeg novog spasitelja. Ova lagana krema zaglađuje kosu i drži je na željenom mjestu  te dodaje sjaj koji će vas oduševiti. Ovaj proizvod uvijek držimo u svojoj torbici!

John Frieda Frizz-Ease Secret Weapon Flawless Finishing Crème
John Frieda Frizz-Ease Secret Weapon Flawless Finishing Crème