Dragocjena maska eliksir je ljepote, a Instagram je obožava

| Beauty |

Kroz povijest, zlato se cijenilo zbog svog luksuza i ljepote, a vjeruje se kako je još Kleopatra bila upoznata s blagodatima koje zlato može pružiti koži pa navodno je spavala sa zlatnom maskom na licu.

@kaprielle

Zlato obožavaju ljudi diljem svijeta, a u starim se kulturama smatralo božanskim darom, međutim osim njegove ljepote i vrijednosti ima i zdravstvene koristi. Zlato sadrži antibakterijska svojstva, bori se protiv UV oštećena te izbjeljuje hiperpigmentacijske mrlje, usporava trošenje kolagena i elastina, stimulira limfnu drenažu i cirkulaciju krvi, a to su samo neki od razloga zbog kojih se zlato koristi u beauty tretmanima.
Zlatna maska koju često srećemo na Instagramu je Kaprielle's 24K Gold Luxury Face Mask Kit. U pakiranju maske dolaze 24 karatni zlatni listići, eterično ulje marokanske i egipatske ruže koji sprječavaju pojavu i umanjuju vidljivost ožiljaka, te smiruju i omekšavaju kožu, dok zlato eliminira znakove starenja na koži.

@kaprielle

Evo kako maska funkcionira: nakon stavljanja nekoliko kapi ulja na dlanove, ugrije se među njima i nakon toga umasira preko cijelog lica, nakon toga potpuno suhim rukama listići zlata stavljaju se na kožu i ostavljaju 30 minuta. Nakon 30 minuta s dodatnih nekoliko kapi ponovo se masira lice dok se zlato potpuno ne apsorbira u kožu.
Gotovo su sva iskustva korisnika više nego pozitivna, pa ako želite isprobati ovu dragocjenu masku, možete je naručiti ovdje po cijeni od 95 dolara.