Dove Self-Tan Losion je sve što vam treba za preplanuli ten

| Beauty |

Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion

Toplo vrijeme nam je napokon stiglo što znači da konačno možemo nositi krpice, poput haljina i kratkih hlačica, koje nam otkrivaju više kože. No budući da je zima bila duga i hladna sunce nismo vidjeli mjesecima što znači samo jedno: blijedi ten.

Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion

Većina nas nema vremena satima se izležavati na suncu, a svi znaju kako je solariji vrlo štetan za naše zdravlje. Baš iz tih razloga self tanning proizvodi odnosno proizvodi za samotamnjenje su idealno rješenje kada želite preplanuli ten. Na tržištu je puno proizvoda za samotamnjenje no ovih dana svi hvale samo jedan, a to je Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion.

Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion

"Dove Body Love Care + Visible Glow Self-Tan Lotion je losion za postupno samotamnjenje. Redovitom upotrebom čini kožu prekrasno zlatnom prirodnog izgleda, a istovremeno je njeguje. Losion za samotamnjenje sadrži jedinstveni NutriDuo kompleks, mješavinu prirodnih hranjivih tvari za kožu i bogatih eteričnih ulja koja dubinski hrane kožu. Dok postupno gradite izgled prekrasne preplanulosti, također hidratizirate svoju kožu kako biste je učinili satenski glatkom i luksuzno mekom".