Dosta vam je svakodnevnog iscrtavanja obrva? Evo kako ih obojati kod kuće

| Beauty |

Kako obojati obrve kod kuće?

Lijepo oblikovane obrve must have su svakog make up look-a. No svi znamo da je zaista naporno i zamorno svakog dana, na novo, iscrtavati obrve. No pronašli smo rješenje za taj problem. Iako bojanje obrva kod kuće zvuči malo zastrašujuće i vrlo avanturistički ustvari je vrlo jednostavan i siguran proces koji daje odlične rezultate.
Prvenstveno je bitno dobro oblikovati obrve i napraviti željeni oblik. Željeni oblik možete postići čupanjem viška dlačica pomoću pincete ili voska. Sve što vam je potrebno kako bi pobojali svoje obrve jest boja za obrve i trepavice koju možete pronaći u Muller-u ili Socapu.
Kada ste oblikovali svoje obrve onda ih je potrebno očistiti od svih nečistoća. Kada ste to napravili potrebno je označiti područje koje želite pobojati, a kožu okolo zaštiti kako bi dobili željeni oblik koji želite pobojati. Pomoću štapića za uši ili malog kistića za obrve nanesite boju za obrve i trepavice na željeno područje. Boju ostavite dvije minute na vašim obrvama, a zatim je uklonite pomoću štapića za uši. Pobojano područje dobro očistite i vidjet ćete kako su rezultati odlični.