Donosimo vam koje make-up proizvode morate imati u svojoj torbici ovoga ljeta

| Beauty |

Otkrivamo vam savršeni ljetni make-up look

Visoke temperature su stigle, odlazak na more sve je bliži, a sunce prži sve jače. Ljeti posebice za vrijeme nesnosnih vrućina volimo nositi što manje šminke kako bi nam koža mogla disati te kako bi se što manje znojili ispod šminke.

Otkrivamo vam savršeni ljetni make-up look

No ipak bez nekih proizvoda jednostavno ne možemo živjeti i baš zato smo vam mi odlučili otkriti svoju make-up rutinu koja zahtjeva minimalno proizvoda te pomoću kojeg ćete postići no make-up look kojeg obožavamo nositi ljeti.

Otkrivamo vam savršeni ljetni make-up look

Za no make-up look potrebno vam je svega nekoliko proizvoda. Prije nanošenja make-upa nikako nemojte zaboravit nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom kako bi vam koža bila zaštićena od sunčevih zraka. Nakon SPF kreme potrebna vam je lagana bb krema koja će vašoj koži dati boju i ujednačeni ten. Nepravilnosti na koži prekrije s malo korektora. Obrve zaližite s gelom kako biste postigli efekt brow lifta.

Otkrivamo vam savršeni ljetni make-up look

Trepavice je dovoljno uviti samo s uvijačem za trepavice. Bronzer i rumenilo su neizostavni dio naše make-up rutine poglavito ljeti. Na kapke možete nanijeti malo bronzera ili highlitera, a na usnama će vam biti dovoljan i balzam za usne.