Dolce&Gabbana lansirali svoju prvu liniju za njegu kože

| Beauty |

Dolce & Gabbana

 Dok cijeli svijet bruji o tjednu mode u New Yorku i celebrity licima koji svakoga dana sjede u prvom redu, Dolce & Gabbana učinili su nešto prilično veliko - luksuzni brend lansirao je svoju prvu liniju za njegu kože! Imamo sve detalje o ovoj predivnoj liniji koja sadrži sve najbolje teksture. U nastavku pročitajte najbitnije stvari koje trebate znati:

 

Postoji pet formi čistača lica u liniji: gel, ulje, mlijeko i voda kako bi zadovoljili sve tipove kože (plus: tradicionalni odstranjivač šminke i piling za lice)

Krema za njegu područja oko očiju ima revolucionarnu tehnologiju! Prozirna konzistencija u formi gela, topi vam se pod prstima i daje efekt hlađenja. I nakon što zagrabite kremu iz posudice, ona se natrag zagladi i izgleda kao da ju nikad niste ni dotaknuli.

Super hidratantna maska za lice jednokratne upotrebe, natjerat će vas da zaboravite sve što ste do sada isprobali.

Birajte svoj serum - od onog za sjaj i blistavost kože do onog za ujednačavanje tena - kako bi dobili onaj prirodni, postojani sjaj na koži.

Kremasta noćna krema dolazi s luksuznom žličicom koja vam pomaže odmjeriti pravu količinu proizvoda dovoljnu za nanošenje, čime ćete si uštedjeti dosta novaca.

U našoj galeriji pogledajte slike kako bi vidjeli sve proizvode iz ove nevjerojatne nove kolekcije!