Dočekajmo ljeto bez masnih naslaga i celulita

| Beauty |

Iako je pravilna prehrana i redovno vježbanje najbolji put do vitke linije i zdravlja, nemamo svi takvu samokontrolu da se dobrih navika može držati cijele godine. Osim toga u ovom užurbanom modernom dobu ponekad je stvarno teško izdvojiti vrijeme za bavljenje sportom stoga, kako se približava ljeto i sezona kratkih suknjica, tražimo brza i efikasna riješenja da se riješimo masnih naslaga i celulita. Nekada skupi tretmani mršavljenja, sve su povoljniji i napokon dostupni svakoj ženi. Ipak tržište je preplavljeno različitim uslugama te se teško odlučiti za one najučinkovitije, pa smo za mišljenje upitali prave stručnjake. Iskusni radnici poznatoga Salona Trinity, koji možete pronaći u Zagrebu, Rijeci i Splitu, preporučili su nam svoje najučinkovitije tretmane mršavljenje:

Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Masnoće se pogađaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Lipolaser

Lipolaser je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina.

Paket koji uključuje sve ove tretmane ultrabrzog mršavljenja možete pronaći na portalu CrnoJaje.hr. Ne propustite ovu super ponudu te skinite kilograme uz 16 nevjerojatno učinkovitih tretmana mršavljenja u Salonima Trinity u ZGREBU, RIJECI i SPLITU! Prepustite se u ruke stručnjaka!