Do snažnog imuniteta uz Solgar zimsku čaroliju

| Beauty |

Recimo STOP prehladi!
Recimo STOP prehladi!

Stigli su nam blagdani, a s njima i zima i vrijeme prehlada. Nakon prošlog tjedna gdje su se izmjenjivale temperature u razmaku od skoro 25 stupnjeva nije čudno da je skoro svaki treći građanin prehlađen. Osim, naravno onih koji se za svoj imunitet pobrinu na vrijeme i krenu piti dodatke prehrani. Poznato je da mi Hrvati zimi slabije jedemo voće, a raznovrsna prehrana sa svim potrebnim vitaminima i mineralima dosta nam je strana. Zato ako već niste, svakako počnite uzimati dodatke prehrani. Ove zime, u svojoj Zimskoj čaroliji Solgar je pripremio super paket idealne za one koji žele ojačati imunitet zimi, Solgar Beta glukan – imuno kompleks i Solgar vitamin C 500 koji su savršen poklon za vas same, ali i za vama drage ljude.

Solgar

Solgarov nedavno formulirani Beta glukan - imuno kompleks sadrži sinergijsku formulaciju beta 1,3/1,6 glukana, ploda crne bazge, Estera-C®, vitamina D3, cinka, bakra i selena, sve odreda važnih i potrebnih sastojaka u našem organizmu kako bi imali snažan imunitet koji neće biti podložan napadima virusa i bakterija .

Beta Glucan

Inače, Beta glukani su prirodni bioaktivni polisaharidi izolirani iz stanične stjenke prirodnog kvasca Saccharomyces cerevisiae, a Ester-C® je vitamin C neutralne pH vrijednosti dobiven posebnim i patentiranim oblikom proizvodnje radi čega se izuzetno dobro podnosi i kod osjetljivih osoba. Karakterizira ga visok stupanj apsorpcije, koja je čak 4 puta veća nego kod ostalih oblika C vitamina.

Vitamin C

Vitamini C i D te minerali selen, bakar i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava tako da je Solgar Beta Glukan - imuno kompleks, najbolje riješenje za imunitet, a Sologarov paket Zimska čarolija tako osigurava čarobne i što je najvažnije, zdrave zimske praznike.