Do ravnog trbuha u samo 5 minuta!

| Beauty |

Tradicionalni trbušnjaci potiču rad samo jednog mišića trbuha, što ih ne čini najboljim izborom. Ovaj trening koji vam danas predstavljamo potiče rad svih mišića trbuha. Počnite s prvom vježbom, slijedite uputstva i odmah prijeđite na iduću vježbu, bez ikakvih pauza, dok ne završite cijeli trening.

Vježba 1

Kleknite pred loptu za pilates, koljena vam moraju biti u ravnini skukovima, a podlaktice na lopti. Leđa držite ravno. Stegnite mišiće trbuha i polako kotrljajte loptu prema naprijed koliko god možete. Stanite, savijte laktove i kotrljajte loptu unatrag. Ovo je jedno ponavljanje, a vi ih napravite 10.

Vježba 2

Zauzmite položaj kao na slici, pazite da ruke budu ravne i u ravnini s ramenima. Zategnite mišiće trbuha noge držite ravno i podignite kukove prema stropu. Stanite i vratite se na početni položaj. Ovo je jedno ponavljanje, a vi ih napravite 10.
 
Vježba 3

Legnite na leđa. Noge podignite, a koljena savijte tako da budu pod pravim kutom. Ruke stavite na vanjske strane koljena. Ispružite noge ispred tijela i istovremeno ispružite ruke iznad glave. Stanite i vratite se na početak. Ovo je jedno ponavljanje, a vi ih napravite 10.