DIY: losion za samotamnjenje od samo 2 prirodna sastojka

| Beauty |

Kakao-prah
Kakao-prah

Moramo priznati da ovog proljeća nismo baš imali puno prilike uživati na suncu, što znači da je naša koža vrlo vjerojatno snježno bijela. Tijekom ovih hladnijih dana, svi koji žele brončani sjaj na koži imaju vrlo malo opcija: kupiti kartu za Bora Boru ili koristiti proizvode sa samotamnjenje. Priznat ćemo da nam se prva opcija puno više sviđa, ali ovaj losion koji možete napraviti sami kod kuće jako će vam olakšati odluku! Toliko je jednostavan da ćete se pitati kako ste ikada živjeli bez osunčanog tena.

Miješajući kakao prah i losion po vašem izboru, stvorit ćete proizvod za samotamnjenje koji će poput make upa za tijelo, kratkotrajno potamniti vašu kožu. Ovi sastojci su jednostavni, ali efektivni! Obožavat ćete ovaj mali projekt jer je brz i lagan, a da ni ne spominjemo onaj predivan miris čokolade na vama!

Savršen brončani ten
Savršen brončani ten

Sve što vam treba je:

  • 1/4 šalice losiona, po mogućnosti bez mirisa
  • 1/4 šalice čistog stopostotnog kakao praha

Pomiješajte kakao prah i losion i nastavite s procesom miješanja sve dok se kakao posve ne otopi u losionu. Što više kakao praha dodajte to će koža više tamniti! Možda će vam dobivena smjesa izgledati jako tamno, ali bez brige tijekom aplikacije će biti puno svjetlija.

Normalno ga utrljavajte u kožu, kao da se radi o bilo kojem proizvodu za samotamnjenje te obavezno na kraju nahranite kožu hidratantnom kremom. Proizvod može umrljati vašu odjeću pa budite oprezni pri njegovom nanošenju. I valja napomenuti da će dobiveni brončani efekt prirodno izblijedjeti unutar sljedeća 2-3 dana!