Diorskin Nude Air - puder koji imitira kožu

| Beauty |

Diorskin Nude Air
Diorskin Nude Air

Osvježite svoju normalnu rutinu šminkanja s novom Nude Air makeup kolekcijom iz Diora. Ova nova linija nudi proizvode poput tekućeg, kompaktnog i pudera u prahu - i to sve za savršen izgled kože! Pozdravite se s tipičnim osjećajima koji tekući puderi ostavljaju na koži - nema više teškog, umornog i "cementiranog" izgleda.

Diorskin Nude Air Serum

Lagana, ultra-tekuća formula iz Diora koja nudi savršen ten i ujednačenu kožu. Svjež, prirodni izgled sa "sjajem iznutra" više nije nemoguć. Napravljen od ulja koja se momentalno upijaju u kožu, Diorskin Nude Air puder je koji imitira izgled kože. Sadrži ulje brusnice te brojne vitamine i minerale.

Diorskin Nude Air
Diorskin Nude Air

Diorskin Nude Air compact powder

Zadržava iluziju svježe i sjajne kože. Prozračan i nježan, dozvoljava koži da diše i stvara takozvani "štitnik" od zagađenja i prljavštine kojoj je naša koža svakodnevno izložena. 

Diorskin Nude Air loose powder

Apsolutno savršeni "posljednji korak" u šminkanju. Fiksator koji će vaš puder i vašu kožu impresivno učiniti svježom i sjajnom. Lagani Diorskin Nude Air puder u prahu zadržava prirodnu ljepotu kože sa svakom novom aplikacijom.

Diorskin Nude Air
Diorskin Nude Air

Diorskin Nude Air Tan Powder

Naglašava originalnu boju kože, dozvoljava joj da diše i istovremeno omogućuje prirodan, zdrav sjaj. Ovaj bronzer savršeno se stapa s kožom i ostavlja nježan, baršunasti izgled.

Diorskin Nude Air
Diorskin Nude Air