Dior "Tie Dye" - ljetna makeup kolekcija koju ne smijete propustiti

| Beauty |

Dior Tie Dye Summer 2015
Dior Tie Dye Summer 2015

Dior je za ljeto 2015. lansirao veoma jedinstvenu i nevjerojatnu kolekciju. "Tie Dye" inspirirana je trendovima 70-ih godina i upravo ćete ju tako i doživjeti već na prvi pogled! U kolekciji se nalaze raznovrsni proizvodi - od proizvoda za usne pa sve do paleta za oči koji su prožeti nevjerojatnim tie-dye elementima. 

Nas je posebno oduševila Diorskin Nude BB krema koja pruža savršen, prirodan izgled kože te Diorshow Iconic Tie Dye Overcurl vodootporna maskara s kojom se ne morate brinuti hoće li vas netko poprskati vodom ili hoćete li na kraju dana izgledati poput rakuna. Također, uz Tie Dye Diorshow Khol olovke za oči u trenu ćete biti spremne za svaki tulum na plaži ili bazenu i pritom izgledati cool i moderno.

Naši Dior favoriti za ljeto!
Naši Dior favoriti za ljeto!

Prekrasni Diorskin Nude Tan Tie Dye bronzeri, rumenila i highlighteri (u jednom!) doslovno su sve što vašoj koži u ljeti i treba. Jednim laganim potezom kista preko obraza vaša će brončana koža zasjati kao nikada i savršeno naglasiti boju za koju ste vrijedno ležali pod suncem. 

Dior Tie Dye Summer 2015
Dior Tie Dye Summer 2015

Završi touch svakog ljetnog makeupa su naravno - sočne usne. Dior Addict Tie Dye ruževi i Fluid stikovi savršen su odabir za sve djevojke koje ljeti ipak vole prirodniji i laganiji makeup. Također, u kolekciji se nalazi i Lip Maximizer - prozirno sjajilo čija je formula napravljena od posebnih sastojaka koji će malo volumena vaših usnama i učiniti ih vizualno većima. 

Dior Addict Tie Dye Lipstick
Dior Addict Tie Dye Lipstick
Dior Addict Tie Dye Fluid Stick
Dior Addict Tie Dye Fluid Stick