Debeli ste? Pa što

| Beauty |

Ljeto se bliži, sve je toplije i sve manje odjeće svakog dana nosimo, a nekima je ta odjeća upravo štit. Biti debeo nije ništa loše, ne mogu svi biti mršavi i fit i to nisu razlozi za omalovažavanje i ismijavanje drugih ljudi, naprotiv, možda nekima treba i pomoći. Kilograme je vrlo lako dobiti, a još užasno teško izgubiti. 

Izdvojili smo 5 stvari koje krase nas jače ljude i zbog kojih zbilja možemo biti ponosni. 

Naša emotivna stanja se vide u ekspresijama lica
Primijetiti ćete da se na jačim osobama zbilja na licu može vidjeti kako se osjećaju. Kad su sretni preslatko se smiju, a kad su tužni jasno se vidi da su na rubu suza. Mršavim osobama, osobama s posebno ispijenim licima to je jako teško za uočiti. 

Jači smisao za humor
Možda je to obrambeni mehanizam, ali jače osobe imaju izrazit smisao za humor koji se nesvjesno razvio upravo zbog obrambenog mehanizma. 

Prijatelji će Vas zaštitit
Još jedna dobra strana u napadima koje svakodnevno možda proživljavate su Vaši pravi prijatelji koji će Vas uvijek zaštitit ako neka budala krene biti slobodoumnija nego što joj inteligencija dozvoljava. 

Uredu je biti drukčiji
Ne moramo svi biti mršavi, a ne moramo svi biti debeli. Uredu je da se razlikujemo i to treba poštovati

Život je borba
Život je borba koju vodimo konstantno sami sa sobom i trudimo se promijeniti. Kao što smo i prije napisali, uredu je biti drukčiji ili drukčija. Prihvatite se takvima i krenite dalje. Jednom ćete na kraju i pobijediti i doći do stanja kakvo Vam okolina nameće, ali neka vrijeme odradi svoje.