Daily picks: učinkovito DIY ulje u borbi protiv celulita

| Beauty |

Najjednostavniji recept kojim ćete reći "zbogom" celulitu zauvijek
Predivne noge bez celulita su nadomak ruke

Sve žene uvijek će se složiti u jednom - celulit je najveći neprijatelj našeg tijela! Celulit nije nešto što napada samo one s viškom kilograma već ga imaju gotovo sve cure - a ako ste jedna od onih sretnica bez njega, ovo nije mjesto za vas! I da, ljubomorne smo. 

Za sve one žene koje se s njim bezuspješno bore, danas donosimo ulje koje ćete sigurno obožavati! Lako ćete ga napraviti same, a sadržava kavu pa je važno napomenuti da može ostavljati mrlje po vašem pokućstvu ili ručnicima. Miriše odlično i pomaže u poticanju cirkulacije što je izvrsno pri borbi s celulitom.

Za izradu ovog ulja potrebno vam je:

  • ¼ šalice zagrijanog bademovog ulja (koje možete kupiti u svim ljekarnama ili boljim drogerijama)
  • 2 žlice instant kave u granulama

Pomiješajte ova dva sastojka u bilo kakvoj bočici ili posudici te dobro protresite. Ulje nanosite tako da ga nježnim kružnim pokretima utrljavate kožu, a kad ga nanesete - najbolje bi ga bilo držati na koži nekoliko sati te potom dobro isprati. Svaki sljedeći put prije nanošenja, bočicu s uljem dobro protresite i ponovite postupak.

Zaboravite na skupe proizvode i još skuplje tretmane, borite se protiv celulita na domaći način i uživajte u svojoj glatkoj koži!