Čudotvorni trik koji će spasiti uništene vrhove vaše kose

| Beauty |

Kako hijaluronska kiselina može pomoći vašoj kosi?

Većina žena mašta o dugoj kosi jer duga i bujna kosa pojam je ženskog seksepila i jedna je od najljepših ženskih atributa. Kosa je ukras svake žene. Nije bitno je li ona duga, kratka, plava ili smeđa jedino što je bitno jest da je njegovana.
Ono što najviše kvari njegovani look kose jesu uništeni odnosno rascvjetali vrhovi kose. Kako bi izbjegli rascvjetavanje vrhova potrebno je u što većoj količini izbjegavati toplinu, također je potrebno i redovno šišanje, ali i pravilna njega kose.
Mnoge žene se ne žele prečesto šišati jer žele imati što dužu kosu i baš zato je njega kose ključna. Ne sumnjamo kako ste za hijaluronsku kiselinu čuli nebrojeno puta jer serumi na bazi hijalurona postali su apsolutni hit u svijetu skin care-a. Hijaluronska kiselina čini čudotvorne razlike na vašem licu no može ih činiti i na vašoj kosi.

The Ordinary Hyaluronic Acid

Muče li vas ispucali i rascvjetani vrhovi možda vam najnoviji trik s hijaluronskom kiselinom može pomoći. Ono što trebate činiti jest svaku večer prije spavanja namočiti vrhove kose vodom te na njih nanijeti hijaluronsku kiselinu i ostaviti je da djeluje preko noći.
Rezultate čete primijetiti već nakon par dana kosa će vam biti puno mekša, a vrhovi zaglađeniji.