Čudo zvano vazelin: Sve što trebate u jednom proizvodu

| Beauty |

Vazelin
Vazelin

Vazelin je proizvod koji je općepoznat i sigurno ga je svatko od Vas već koristio. To je jednostavan proizvod, prozirno bijele boje i bez posebnog mirisa, te ga u svim drogerijama i supermarketima možete pronaći po cijeni od desetak kuna. Što je još super kod ovog proizvoda je to da zbilja dugo traje i stvarno ga vrlo malo treba za korištenje a za Vas u ovom članku donosimo sve pogodnosti slavnog vazelina u beauty industriji koja je često nemilosrdno skupa. Dakle sve što trebate je vazelin i pročitati ovaj članak.

Vazelin je na najviši mogući nivo stavila ni manje ni više nego Queen B - Beyonce s izjavom da je to jedini beauty proizvod bez kojeg ne može živjeti a jedino i isključivo njime njeguje svoje trepavice i obrve. Naime vazelin osim što trenutno ugladi, također njeguje trepavice i poboljšava njihovu gustoću i rast - baš kao i obrvama. Jasno nam je da Beyonce može birati između nebroj proizvoda poznatih svjetskih brendova tako da je ovime vazelin zaslužio mjestu u našoj svakodnevnoj rutini kao i veselje što napokon koristimo nešto kao i svjetski poznata diva. Ako bilo gdje imate suhu ili tvrdu kožu vazelin će je trenutno nahraniti ili omekšati. Također ga obožavamo za njegu usana koje u trenu učini mekima a učinak je još bolji kad ga stavite prije spavanja. Ukoliko vazelinu dodate ekstrakt cimeta usne će osim neodoljive također biti i veće - o da, prirodno meke i veće usne.

U djelovanju vazelina svakako još treba spomenuti da će i najtvrđe pete dovesti u red nakon određenog korištenja gdje ćete sami procijenti koliko. Vjerujemo da je djelovanje vazelina još i puno šire tako da ga svakako nabavite i koristite na dnevnoj bazi i javite nam za što ga Vi koristite i zašto ga volite.

Beyoncé u Firenci
Beyoncé u Firenci