Čudesna, zaboravljena biljka skrivena u L'Erbolario proizvodima

| Beauty |

Rabarbara

Iz Kine ju je u Europu donio Marco Polo. Iako je, zapravo, povrće, u narodu je poznata kao voće, a cvijeće joj je zeleno-bijele i roza-crvene boje. Nažalost, većina nas ne zna skoro ništa o rabarbari. Rabarbara sadrži puno korisnih kiselina (jabučna, niacin, pantotenska, folna), mineralnih tvari (kalcij, magnezij, mangan), polifenola i vitamina (vitamine C i B). Stimulira metabolizam zbog toga je idealna namirnica za osobe koje žele izgubiti višak kilograma.

Zanimljivo je da se razina polifenola u rabarbari drastično povećava ako ju ispečete, zbog toga se u borbi protiv raka koristi upravo pečena rabarbara. Inače, polifenoli su spojevi koji su poznati po svom djelovanju na stanice raka.

Rabarbara

Kako bi razlikovali efikasne kozmetičke formule linije rabarbara, stručnjaci L'Erbolario laboratorija su odlučili obuhvatiti čitavu esenciju ove fascinantne biljke, koristeći dva različita postupka obrade.

PARFEM RABARBARA - Za njega i nju, svjež i intrigantan parfem, s citrusnim i osnažujućim uvodnim notama, ostavljajući baršunast i lagano začinjen trag.

GEL ZA TUŠIRANJE RABARBARA - Ekstrakt podanaka rabarbare, njihova destilirana voda i gorka kora naranče izmiješani su u ovom poletnom Gelu za tuširanje, kako bi vašu kožu razmazili vitalizirajućom svježinom. Obnavlja kožu, koja se potom nježno obavija destilatom vanilije.

RABARBARA KREMA ZA TIJELO - Nakon kupanja ili tuširanja, i u svakom trenutku kada vaše tijelo traži dodatnu njegu, ova fluidna i lagana krema hrani, omekšava i tonificira, zahvaljujući dragocjenim aktivnim sastojcima rabarbare, gorke naranče i vanilije, pomiješanih s bogatim uljima i maslacima biljnog porijekla. Mirisni trag rabarbare, postojan i blag, pratit će vas tijekom čitavog dana svojom dinamičnom svježinom. 

LErbolario Rabarbara

RABARBARA OSVJEŽAVAJUĆI LOSION U SPREJU - Savršen i za žene i za muškarce, osigurava osjećaj svježine tijekom čitavog dana. Ekstrakt podanaka rabarbare, trietil citrata iz biotehnologije i fitokompleksa iz kokosa, preslice i kadulje predstavljaju tri dragocjena aktivna sastojka sadržana u ovoj učinkovitoj formuli s dezodorirajućim i osvježavajućim djelovanjem.

MIRISNI SAPUN- Sapun je blagog i svježeg mirisa, za ruke i tijelo. Baza sadrži pastu izrađenu na biljnoj bazi, iz ulja kokosa, suncokreta i sjemenke uljane repice, s dodatkom ekstrakta podanaka rabarbare i kore gorke naranče, koji djeluju tonificirajuće sa svojim hranjivim svojstvima i s dodatkom ulja slatke naranče i sjemenke šljive. Svakom uporabom koža se nježno čisti i njeguje.

Ona je tako jednostavna, a tako veličanstvena biljka.