Beauty aplikacija koju morate instalirati

| Beauty |

Njega kože

Više nego ikada fokus je na njezi kože. Make up lookovi danas su izgledom prirodniji nego ikad. I beauty svijet fokus stavlja na prirodno. Baš iz tog razloga prirodna kozmetika je poželjenija nego ikada. Pozornost se obraća na sastav proizvoda i na sastojke od kojih je proizvod napravljen.
Mali broj nas razumije se u kemijski sastav proizvoda koje koristimo i stavljamo na našu kožu. Budući da je koža najveći organ našeg tijela i budući da je koža propusni organ vrlo je bitno obraćati pozornost na proizvode koje koristimo. Baš iz što je sastav vrlo bitan i baš iz razloga ne znanja postoji aplikacija koja nam uvelike pomaže u biranju proizvoda koji u sebi ne sadrže štetne sastojke. Aplikacija naziva Clean Beauty detektira štetne sastojke u beauty proizvodima.

Clean Beauty


Aplikacija je napravljena u suradnji s doktorima farmacije upravo kako bi štetni sastojci poput aluminijeve soli, parabena ili umjetnih mirisa bili prepoznati. Fokus se stavlja na nutritivno bogate i prirodne sastojke umjesto na štetne sastojke kao što su aluminijeve soli, parabeni ili umjetni mirisi.
Clean Beauty je aplikacija koja Vam pomaže upravo u prepoznavanju štetnih sastojaka. Funkcionira tako da fotografirate popis sastojaka koji se obično nalazi na pozadini proizvoda. Aplikacija Vam zatim pokaže popis sastojaka koji se smatraju štetnima. Popis sastojaka napravljen je tako da će Vam prvo biti prikazan štetni sastojak kojeg ima najviše u određenom proizvodu za koji Vas zanima sastav. Clean Beauty također detektira i alergene.

Clean Beauty


Vodite li računa o Vašem zdravlju, njezi kože te ako ste svjesni koliko pojedini sastojci zaista mogu biti štetni po naše zdravlje i kožu te imati negativan utjecaj na izgled kože, onda je pravo vrijeme da instalirate Clean Beauty.