Clean beauty brendovi koje obožavaju svjetske zvijezde

| Beauty |

Kozmetički brendovi Sepai i Apoem, inspirirani su mediteranom i prirodom, a temelje se na clean beauty konceptu. Da je riječ o uistinu vrhunskoj kozmetici najbolje će nam približiti informacija da ih u svojoj rutini koriste i poznate svjetske zvijezde kao što su Jennifer Lopez , Alessandra Ambrosio i Heidi Klum.

Sepai je inovativni skin care brand koji ponosno nosi oznaku The Butterfly Mark, a koja mu je dodijeljena od strane višestruko nagrađene kompanije Positive Luxury te je označen kao Brand to Trust, odnosno brend od povjerenja.  Sepai kozmetika funkcionira po principu visoke tehnologije koja djeluje na telomere, krajeve kromosoma, moglo bi se reći njihove zaštitne kape i po najnovijim istraživanjima važne faktore u procesu starenja. Njima se pripisuje „TURN OVER“ uloga u staničnoj obnovi kože. Misija je kombinacijom bio tehnologije i molekula vratiti biološki sat koži pomoću navedene biotehnologije, koja poboljšava rad stanica iznutra. Posebna linija su „Tune IT boosteri“  kreirani prema specifičnom stanju kože, odnosno problemu koji želimo tretirati. Jedinstvenim metodama do najboljih rezultata! Tune IT booster linija funkcionira po principu individualnih tretmana i personaliziranja skin care rutine. Zahvaljujući boosterima, proizvodi se pripremaju posebno, kako za osobnu kućnu njegu, tako i za profesionalni tretman. Zdrave stanice kože najboli su temelj za njegovan i zdrav izgled kože. Važno je naglasiti da Sepai bira samo najbolje sastojke koji ne sadržavaju supstance  sa  „sive liste“  pa ih se svakako svrstava i u Clean beauty proizvode.

Apoem, sestrinski brand Sepaia koji se temelji na aromaterapiji i fitoterapiji mediteranskim biljem kao i bio plazmi.  Vizija Apoema je prirodnost, a inspiracija priroda. Proizvodi su u skladu s Clean beauty filozofijom - veganski, bez silikona, sulfata , parabena, a također kao i Sepai ne sadržavaju „sive sastojke“ i nisu testirani na životinjama. U izradi preparata koristi se isključivo organski uzgojeno bilje. Vlasnici su ISO certifikata o 16128 o organskim i prirodnim proizvodima, a na svakom proizvodu naznačena je oznaka o postotku prirodnih sastojaka.

Važno je napomenuti da Apoem proizvodi spadaju u grupu Pregnant Frendly  Products. Naime, trudnoća je stanje u kojem su česte hormonalne, krvožilne i imunološke promjene,  a koža je jedna od najosjetljivijih zona u trudnoći. Jedna od glavnih promjena na koži koje nastaju u trudnoći  jesu strije, suhoća na koži, hiperpigmentacija i svrbež. Za taj problem, preporučaju se proizvodi iz linije Apoem Calm koji sadrže centelu, pšenično ulje, ulje mošusne ruže, a koji pomažu regeneraciji zaštiti dermalnoepidermalne razine.

Kozmetički salon Epilderm u Zagrebu, ambasador je ovih kozmetičkih brendova te ih kod njih možete i kupiti.