Chanelov Paris-Paris miris je ljeta

| Beauty |

Chanel Paris-Paris

Inspirirana mjestima koja su bila značajna za Gabrielle Chanel, LES EAUX DE CHANEL kolekcija sastoji se od šest svježih mirisa koji osiguravaju bijeg i pozivaju na putovanje. “Bio sam inspiriran destinacijama koje su snažno povezane sa Chanelom. Svaka od njih ostavila je svoj trag na jednom od ovih mirisa”, objašnjava Olivier Polge, kreator parfema kuće Chanel.

Naizgled jednostavni, LES EAUX DE CHANEL ostavljaju trag mirisa koji postupno otkriva svoju fantastičnu kompleksnost. Svaka mirisna kompozicija dio je istog olfaktornog sustava koji čini svaki Chanel miris od kreacije N°5 1921. godine.

Nakon što je pratio putove PARIS-BIARRITZ, PARIS-DEAUVILLE i PARIS-VENISE u 2018., uživao u sunčanom izletu s PARIS-RIVIERA u 2019. te se odvažio na avanturu škotskim predjelima s PARIS-ÉDIMBOURG u 2021., Chanel je kreirao novo putovanje u 2022. godini: PARIS-PARIS.

Vibrantno mirisno putovanje ispunjeno svježinom i prozračnošću. Iskustvo PARIS-PARIS odvodi nas u Pariz Gabrielle Chanel, bezvremenski grad prepun života, autentičnog karaktera i modernog duha. Riječ je o Parizu naših snova, onom koji je idealiziran kroz brojne fotografije: privlačnost i neponovljiv stil Parižanki, opušteno jutro na terasi pariškog caféa. Svježa, pikantna ruža s prirodnim, elegantnim šarmom.

“S PARIS-PARIS kreirao sam pjenušavu cvjetnu kompoziciju inspiriranu elegancijom Parižanki”, otkrio je Olivier Polge. Kako bi “uhvatio” esenciju ove nove destinacije, Olivier Polge odlučio je koristiti Damask ružu, ružu punu karaktera koja otkriva mnoštvo aspekata pojačanih svježim citrusnim akcentima i zaokruženih oštrinom ekstrakta ružičastog papra i elegantne pačuli baze.

PARIS-PARIS stiže u jednako sofisticiranoj, zaobljenoj bočici kao i ostali mirisi iz LES EAUX DE CHANEL kolekcije. Iako je sofisticirana u svojoj kompoziciji, istovremeno opisuje prozračnost mirisa koje je kreirao Olivier Polge. Tanka, lagana staklena bočica otkriva ružičasto obojen miris inspiriran blistavim kamenim fasadama pariških zgrada na jutarnjem suncu.

Chanel Paris Paris mlijeko

PARIS-PARIS je dostupan kao mist koji nudi raskošno, izdašno nanošenje mirisa, što korištenje mirisa tijekom dana čini još ugodnijim. S istim mirisom dolazi i mirisno mlijeko za tijelo.