Chanel predstavio beauty novitete

| Beauty |

Chanel Research danas predstavlja dva nova proizvoda za hidrataciju, zaštitu i pojačanje vitalnost: Hydra Beauty  Micro Liquid Essence i Hydra Beauty Masque de Nuit au Camélia.

Kombinacijom aktivnih sastojaka na vrhuncu njihovog potencijala i izuzetnih tekstura, proizvodi za njegu kože Hydra Beauty hidratiziraju, štite i obasjavaju kožu te joj pomažu da dobro podnosi duge dane i kratke noći, zaštiti se od štetnog onečišćenja i neutralizira suhoću klimatiziranih prostora, bori se protiv umora i obnavlja energiju.

No, razlog zbog kojeg ih žene svakodnevno nanose s istim oduševljenjem i željom su njihove promjenjive teksture koje se trenutačno tope na koži i oslobađaju se u nizovima osjetilnih doživljaja.

Hydra Beauty  Micro Liquid Essence kombinira hidratacijska svojstva vodice za njegu kože s mikrokapljicama u kojima je zarobljen novi energizirajući aktivni sastojak porijeklom iz kamelije i prepun hranjivih lipida. Njegova nevjerojatna tekstura stapa se s kožom zapljuskujući je valom svježine prije nego što je obavije u ugodnoj čahuri.

Mikrokapljice lebde u tekućoj otopini, čime se osigurava da pri svakoj upotrebi budu ravnomjerno raspoređene, a pritom zadrže optimalnu učinkovitost i osjećaj ugodnosti. Ova mikrofluidna esencija nadmašuje sve formulacije koje bi joj se mogle postaviti kao izazov!

Nježne i kratkotrajne mikrokapljice štite aktivni sastojak u njegovom najčišćem obliku do trenutka nanošenja na kožu. S ovom jedinstvenom formulacijom Hydra Beauty Micro Liquid Essence ističe svoj minimalistički sastav. Vrhunski proizvod za njegu kože, bez alkohola i površinski aktivnih tvari, prikladan je i za najzahtjevniju kožu.

Hydra Masque de Nuit au Camélia je Chanel proizvod s najvišom koncentracijom kamelije.

Voda, kisik i odmor. To su osnove ljepote za kožu preopterećenu izuzetno intenzivnim stilom života i koja je ugasla od života u gradu koji je guši.

Kada se oslobodi dnevnog stresa, koži treba vremena da se obnovi i popravi tijekom noći. Ova intenzivna stanična aktivnost zahtijeva mnogo energije. Tijekom te dnevne faze obnavljanja, koža je također propusnija i bolje prima aktivne sastojke. To je savršeno vrijeme da joj se pomogne regenerirati.

Hydra Beauty Masque de Nuit au Camélia počinje djelovati dok vi spavate kako biste se mogli probuditi s gipkijom, svježijom i blistavijom kožom kao da ste upravo dobro naspavali.Nadahnuta je kapljicama koje se u zoru rose na laticama kamelije čime se cvijet oslobađa toksina i ponovo oksigenira. Kombinacija Camellia Alba PFA i Blue Ginger PFA, potpomognuta naprednim kompleksom elemenata u tragovima, ova maska nove generacije prenosi na kožu taj čarobni trenutak.