Chanel noviteti za savršeni ljetni beauty look 

| Beauty |

Chanel nails

Ljeto defintivno nije period za teški make-up, već velika većina žena preferira lagani i prirodni beauty look. Upravo po takvom izgledu s poznate i Francuskinje, kao i jedna od najcijenjenijih francuskih modnih, ali i beauty kuća – Chanel. Chanel je za ovo ljeto lansirao nekoliko pravih ljetnih proizvoda idealnih za ljetni svježi, a postojan izgled.

Chanel Rouge Allure L’Extrait ruž za usne

Chanel Rouge Allure

Još prije par mjeseci Chanel je lansirao novi spin off svojeg kultnog ruža za usne koji je stvorio daleko 2006. godine – Rouge Allure. Sada je tu Chanel Rouge Allure L’Extrait kolekcija od 20 svijetlih, hrabrih i raznolikih boja za usne koje sežu od intenzivne bež do vatrene crvene te tamno ružičaste, intenzivno hrane i hidriraju usne.

Chanel Rouge Allure

Njegova posebnost je što ima koncetriranije pigmente i nudi jaču, intenzivniju boju sa satenskim i lagano reflektirajućim sjajem. Stiže u svom kultnom, ali redizajniranom  i nešto tanjem kućištu na „click“ koji vam olakšava apliciranje, a smanjuje i ugljične emisije jer je na refil, odnosno, kućište vam ostaje, a patrone, ako i boje možete mijenjati.

Chanel Rouge Allure

Chanel Summer Nails lak za nokte

Chanel nails

The Sun, The Sky and The Sea je kolekcija koju je dizajnirao Chanelov Makeup Creation Studio, i sa svojih šest ljetnih ekskluzivnih, nježnih i blistavih nijansi ne može bolje definirati ljeto 2022. godine.

Riječ je o vibrantnim nijansama pastelnih boja koje će upotpuniti svaki look. Lila, ružičasta,  boja breskve, koraljna, pistacijo zelena i bijela. A tu su i dva nova Chanel proizvoda za njegu noktiju - L’HUILE CAMÉLIA, gel za njegu kutikule i LA BASE CAMÉLIA – bazni lak za jače, zaglađenije i sjajnije nokte.

Chanel nails

Chanel Les Beiges bronzer

Za svjež i prirodan osunčan izgled u dva-tri pokreta potreban vam je bronzer! Možete ga nanositi na licu, ramenima, na dekolteu, čak i rukama i nogama. Ova ekskluzivna linija u XXL formatu ima lagano kremastu formulu, a sve tri nijanse su zapravo ljetne, samo ovise o vašem tipu kože i željama.

Chanel Les Beiges bronzer

Les Beiges Oversize Healthy Glow Sun-kissed Powder dolazi u velikom formatu jer se može nanositi na lice, tijelo i kosu. Tu je i HUILE ILLUMINATRICE  suho zlatno ulje. Kolekciju upotpunjuje veliki kabuki kist za nanošenje.

Chanel Les Beiges bronzer
Chanel Les Beiges bronzer