Chanel za proljetnu sezonu lansirao čak 3 nove makeup kolekcije

| Beauty |

Stigle 3 savršene nove Chanel makeup kolekcije!
Stigle 3 savršene nove Chanel makeup kolekcije!

 Chanel Reverie Parisienne Spring 2015 - Romantika je u zraku, a Chanel nam upravo takvu kolekciju donosi ove sezone. Kao inspiracija je poslužila romantična atmosfera Pariza, a kolekcija sadrži zabavne nijanse roze, ljubičaste i breskvaste boje. Sadrži nekoliko paleta sjenila, rumenilo, lakove za nokte, olovke za oči i neizostavne ruževe linija Allure, Allure Velvet i Coco Shine te sjajila i olovke za usne u odgovarajućim nijansama.

Chanel Reverie Parisienne Spring 2015
Chanel Reverie Parisienne Spring 2015

Chanel Pearl Whitening Spring 2015 - Nova Chanelova Pearly Whitening kolekcija za proljeće 2015 nudi još jedan način kako stvoriti nježan, svjež izgled sjajne i mlade kože - makeupom! Inspirirana elegancijom balerina i baleta kolekcija se sastoji od cijele palete nježno rozih nijansi i svijetlih svježih boja savršenih za proljeće. Od palete 5 boja za usne, nježnih rumenila i sjenila za oči pa sve do olovka za oči i prekrasnih rozih nijansa ruževa - ova kolekcija oličenje je ljetnog makeupa koji je tako savršen za tople ljetne noći.

Chanel Pearl Whitening Spring 2015
Chanel Pearl Whitening Spring 2015

Chanel La Perle de Chanel Spring 2015 - Još jedna proljetna makeup kolekcija inspirirana baletom. Ova delikatna kolekcija sadrži nježno roze tonove i sjajne metalik nijanse koje zajednički tvore savršen balans. Potpuno nova paleta za usne i oči, te romantične nijanse ruževa i sjajila koje u ljetne dane vašim usnama daju taman dovoljno boje.

Chanel La Perle de Chanel Spring 2015