Chanel Couture beauty trend - šljokice na očima

| Beauty |

Chanel Couture beauty

Iako će zadnja Chanel Couture revija definitivno ostati zapamćena po tenisisicama o kojima smo pisali ovdje, a vezano uz koje je danas došla informacija da će se prodavati samo u kompletu s Couture odjećom uz koju idu jer su unikati, danas vam donosimo beauty dio Chanel revije visoke mode

Chanel Couture beauty
Chanel Couture beauty

Make-up artist Peter Philips ove je sezone kombinirao crni, debeli pomalo mačkasti eyeliner na gornjem kapku i sjajne šljokice na donjem kapku. Za Style.com je priznao kako je želio napraviti nešto svjetleće, ali opet elegantno i couture te dodao "Eyeliner u ovom looku odaje počast tom kultnom chick izgledu, ali tu su onda šljokice koje osim svješine stvaraju i dodatnu čaroliju."

Chanel Couture beauty
Chanel Couture beauty

Philips je naravno koristio isključivo Chanel make-up, pa je tako prvo stavio za bazu Chanel Perfection Lumière Velvet kako bi dobio mat podlogu jer kako je i sam rekao "sav je sjaj trebao dolaziti iz njihov očiju", zatim rumenilo u nijansi Espiègle na obraze i po sredini brade.  Za oči je koristio Chanel Ligne Graphique tekući liner i maskaru, a ispod očiju je poslagao holografske šljokice u različitim veličinama. Na usne je stavio Chanel Rouge Coco Shine, u nijansi Satisfaction koja tek izlazi za mjesec dana, a na nokte Chanel Le Vernis u nijansi Frisson. 

Chanel beauty
Chanel beauty

Kultni frizer Sam McKnight prema uputama Karl Lagerfelda koji je želio nešto asimetrično što daje dojam da nije završeno, osmislio je umetke u nijansama boje kose djevojaka koji su složeni na trake za kosu koje su davale dojam da su djevojke samo ležerno zavezale kosu. Priznaje da je kosa inspirirana i tenisicama jer je trebala biti pomalo sportska i odavati neki stav, a opet trebala je biti couture. 

U našoj galeriji pogledajte beauty fotografije s Chanel Couture revije, kao i press kit fotografije koje je dan prije revije snimio Karl Lagerfeld te fotografije sa snimanja.