Četke za čišćenje lica jedan su od najboljih alata koji možete uvrstiti u svoj beauty arsenal

| Beauty |

Instagram/@k.els.e.y

Na tržištu su već neko vrijeme, no popularnost mehaničkih četki za čišćenje lica ne jenjava u svijetu njege kože i to s dobrim razlogom. 

Kada je riječ o pilingu, poliranju i poboljšanju tena, jednostavno nemaju konkurencije. 

Osim što pomažu u dubljem i temeljitijem čišćenju lica, mehaničke četke za lice, uz pomoć svojih „dlačica“, prodiru dalje od same površinu vaše kože te tako uklanjaju više prljavštine, nečistoća i ulja. 

Vaša se koža, inače, sama obnavlja svakih 28 dana, a piling četkicom za čišćenje lica ubrzava ovaj proces.  Piling je neophodna stavka rutine njege kože jer zateže kožu te smanjuje izgled pora s vremenom.

Korištenje mehaničkih četki za lice stimulirate površinu svoje kože te ju tako činite blistavijom i glađom te potiču proces limfnog sustava da skuplja stanični otpad i dostavlja ga vašoj krvi radi uklanjanja, odnosno pomažu vašoj koži da se detoksicira.

Nakon korištenja mehaničkih četki za čišćenje lica, vaše će lice biti spremno za ostatak vaše rutine njege kože

Vaš serum i hidratantna krema lakše će se i bolje apsorbirati pa ćete, samim time, vidjeti i bolje rezultate, ali ne zaboravite u svojoj dnevnoj rutini  uvijek nanijeti SPF. 

Četke za čišćenje jedan su od najboljih alata za nečiju rutinu njege kože. Nemojte ih se bojati, već prije odluke o kupovini jedne napravite istraživanje, postavljajte pitanja i odlučite se za najbolju opciju za vas.

Važno je napomenuti da rezultati neće biti trenutni, već ćete s vremenom i trudom primijetit vidljivu promjenu u načinu na koji vaša koža izgleda i kako se osjeća.