Celine Dion je novo zaštitno lice kozmetičke kuće L'Oreal

| Beauty |

Instagram/ @lorealmakeup

Glazbena diva Celine Dion je stalno na meti kritičara zbog svog izgleda, a nedavno je napunila 51 godinu i postala novo zaštitno lice francuskog kozmetičkog diva L'Oreal.

Celine Dion, novo zaštitno lice  L'Oreal-a se osvrnula na odabir nje kao ambasadora najveće kozmetičke tvrtke na svijetu, a prokomentirala je i mišljenje javnosti o njenom izgledu.

"Šokirana sam. Nikada nisam očekivala nešto slično ovome. Kada sam odrastala, nikada se nisam osjećala samouvjereno, a ovih dana se rijetko kad osjećam kao lijepa i snažna i mislim da najljepše razdoblje tek dolazi", rekla je pjevačica.

Celine je dodala i da voli modu te da njom nerijetko pokušava objasniti i pokazati kako se osjeća iznutra. Mršavljenje objašnjava bavljenjem baletom koji ne podnosi višak kilograma

"Ples je moj život, on je u mojoj krvi od početka. To je san koji je teško ostvariti. Ljudi često komentiraju moj izgled i kilažu, ali ne obraćam pažnju na njih i bavim se plesom najbolje što znam. Volim se kretati, a u ovom slučaju je gubitak kilograma nešto što dolazi u paketu s plesom", izjavila je Dion.

Instagram/ @lorealmakeup