Burberry Body u limitiranom izdanju

| Beauty |

Burberry Body Crystal Baccarat

Burberry Body u godinu i  pol od kada je na tržištu zaludio je mnoge žene, kako originalna verzija tako i njegove varijante koje je Burberry od tada izbacio.  Pred ove božićne blagdane i Burberry je odlučio biti glamurozan i ekstravagantan kao nikad do sad pa je pripremio i luksuzno izdanje ovog parfema.

Burberry Body Crystal Baccarat

Ekskluzivna serija od samo 156 komada nove varijante ovog mirisa nosi naziv Burberry Body Crystal Baccarat, a dolazi u kristalnoj bočici ručno rađenoj čak u Francuskoj. Bočicu koja je jednako divna kao i miris unutra dizajnirao je sam Christopher Bailey i u čast sjećanja na Burberry početke 1856. godine. Upravo zato će Body Crystal Baccat biti dostupan u samo već spomenutih 156 komada. Ovo pravo umjetničko djelo koja će neke žene itekako razveseliti za Božić košta $3,500.

Burberry Body Crystal Baccarat

Inače kompozicija ovog ekskluzivnog parfema je bogata i zavodljiva interpretaciju originalnog mirisa koji poznat po svojoj ženstvenosti. Pojačan je esencijom ruže i bobicama tonke koje dodatno pojačavaju gornje note absinta i breskve, srce irisa, ruže i sandalovine i te bazu kašmira, vanilije i mošusa.