Brza i jednostavna frizura za ljeto koju obožavamo

| Beauty |

Nekada se najjednostavnije stvari pokažu kao najbolja opcija, a to isto možemo potvrditi i za ovu frizuru.

Manje je više, izjava je koju često u zadnje vrijeme čujemo u modnom svijetu, a počinje vrijediti i kada je riječ o frizurama. Ljetno nije razdoblje u kojem imamo vremena ili volje za stiliziranje kose. Vrućine i znoj, plaža i sol, sve su to utječe na našu kosu i pravljenje frizura nije jednostavan zadatak u tim uvjetima. Upravo iz tog razloga, jedna frizura izdvojila se je ovo ljeto kao pravi pogodak.

Instagram / @collagevintage / @bartabac

Punđa napravljena od gornjeg dijela kose, dok donji je raspušten prava je hit frizura svih istaknutih blogerica i djevojaka s Instagrama. Loš dan a kosu uz ovu frizuru ne postoji. Bez obzira da li ste se probudili s poslušnom ili kosom koja krši sve zakone fizike, ovu frizuru napravit ćete tek u nekoliko sekundi i izgledati zanimljivo te stilizirano, a opet opušteno.

Instagram / @batabac / @mariapombo

Ova punđa pristaje svima, bez obzira kakvu vrste kose imate, koji vam je oblik lica ili koje dužine je vaša kosa (osim ako se niste odlučili za potpuno kratku frizuru ovog ljeta). Pravila nema, sami odaberete koju količinu kose želite zavezati u punđu i na kojoj visini je želite napraviti, ovisno o sobnim preferencijama.

Instagram / @sincerelyjules / @mariapombo