Brilliantina pomladila Matiju Vuicu

| Beauty |

Matija Vuica, Manuela Švorcan, Ljiljana Vinković i vl. salona Martina Topčić

U Zagreb stigao revolucionaran nekirurški lifting

 Beauty centar Brilliantina, novi zagrebački beauty centar sinoć je predstavio svoj zanimljivi i nešto drugačiji koncept beauty centra nego li smo do sada navikli. Uz predstavljanje individualiziranog pristupa svakoj klijentici u njezi kože, kose i vlasišta, predstavljena je i revolucionarna usluga nekirurškog liftinga.

 Koncept beauty salona Brilliantina iz Jurišićeve 21 stavlja klijenticu i potrebe njene kože i kose u prvi plan, zato je pristup individualan, kvaliteta usluge je najvažnija pa zato svaka dama ima VIP tretman, sama je u svom zasebnom dijelu salona i može se opustiti u tretmanu, uživati u miru, ambijentalnoj glazbi, bez žamora, gužve i priče te se barem na trenutak posvetiti isključivo sebi.

Kuo's Brilliantina
Kuo's Brilliantina

 Osim toga, ovo je prvi beauty centar u gradu s u potpunosti prirodnim organskim bojama za kosu za što su zaslužan profesionalan brand za njegu kose Philip Martin's. Uz to, tu je i francuski dermatološki brend La Biosthetique koji rješava sve probleme s vlasištem kose.

 Danas kad se sve veća pažnja posvećuje zdravom životu, organski proizvodi koji u sebi ne sadrže nikakve kemije niti alergene postaju prvi izbor sve većeg broja klijentica koja paze što nanose na svoju kosu, vlasište, kožu i organizam.

 Iako je konceptualno usredotočen na individualizirane usluge neinvazivnog pomlađivanja te njege vlasišta i kose, dame u ovom beauty centru kad naprave bilo koji od tretmana, na istom se mjestu mogu odmah i isfrizirati te iznjegovati nokte, ruke i tijelo što je danas u općem nedostatku vremena nužno kako bi se što više usluga napravilo na jednom mjestu.

 Jučer je tako prilikom prezentacije ove revolucionarne usluge samo jednim tretmanom pomlađena Matija Vuica i to na oduševljenje prisutnih dama.

 „Razlike su zaista vidljive okom, ja sam oduševljena! Uživala sam maksimalno, takvu savršenu masažu lica kojom se podižu svi mišići i zateže lice, nisam još nikada iskusila.“ – rekla nam je Matija.

Martina Topčić i Matija Vujica
Martina Topčić i Matija Vujica

 Sam tretman su pratile mnoge dame glumice Ančica Dobrić i Csilla Barath Bastajić, voditeljice Ljiljana Vinković i Uršula Tolj, pjevačica Manuela Švorcan, Iris Pinjuh, dr. Dinka Pavlović Baldani, Suzy Josipović Redžepagić, Tanja Soldo i ostale te uživale u zdravim zalogajima i pjenušcu.

 „Kuo's je vrhunski španjolski brend za njegu lica i tijela, a revolucionarni Kuo's-ov beauty tretman za pomlađivanje učvršćuje, obnavlja, hidratizira i revitalizira kožu lica. Prirodno zateže kožu i vidljivo pomlađuje lice za nekoliko godina., što je san svih žena srednjih godina„ – rekla je Petra Kolak Đinđić, edukatorica Kuo's-a iz tvrtke Bioglamur.

Petra Kolak Đinđić i Matija Vuica
Petra Kolak Đinđić i Matija Vuica

 Vlasnica beauty centra Brilliantina Martina Topčić dodala je kako su klijentice koje su isprobale Kuo's oduševljene i kako njihovo oduševljenje dijeli veliki broj dama diljem svijeta gdje je ovaj tretman izuzetno popularan. „Danas su dame vidjele i fotografirale Matiju prije i poslije tretmana, to je dovoljno. Slika govori više nego tisuću riječi. Nakon samo jednog tretmana, ovakva promjena je zaista moguća i vidljiva i izuzetno sam ponosna što ovu uslugu možemo ponuditi i kod nas u Zagrebu“ rekla je Martina.

 I mi smo sretni što i u Zagrebu postoje tretmani koji nas vidljivo pomlađuju bez ikakve boli.