Optical Express daruje svakog čitatelja besplatnim pregledom vida

| Beauty |

Božično čudo u Optical Expressu

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida Božić već počinje!

Oči su naše blago i trebamo im poklanjati punu pažnju. Jeste li znali da očima svaki sat vremena primimo oko 35.000 različitih informacija, a izračunajte onda koliko ih primimo tijekom života! Oči su nam važne, jako važne, a često zanemarujemo simptome poput crvenila i peckanja očiju, zamućenog vida, crnih točaka, suhoće i suzenja očiju misleći da smo samo umorni i da i dalje dobro vidimo. Uz dovoljna sna, pravilne prehrane i boravka na svježem zraku naše oči trebaju i redovne preglede. Ako već imate problema s očima, kratkovidni ste ili dalekovidni, nosite naočale ili kontaktne leće, a razmišljate o laserskoj korekciji vida, Optical Express centar poklanja vam pregled za lasersku korekciju vida!

Ispunite obrazac i rezervirajte svoj termin!

U Optical Expressu, centru za lasersku korekciju vida, kažu da rade najbolji posao na svijetu jer mijenjaju ljudima živote nabolje i uživaju u tim pozitivnim promjenama. Upravo zato tu radost dobrog vida žele podijeliti i s vama, našim čitateljima jer došao je najljepši dio godine kada jedni drugima želimo pružiti najljepše trenutke i dati najviše što možemo.

Optical Express je odlučio sve čitatelje i čitateljice Wall.hr-a počastiti s besplatnim pregledom za lasersku korekciju vida. Sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac koji se nalazi na kraju članka i iskoristiti ovu pogodnost do 31.12.2015. 

Cijena pregleda očiju inače je 750 kuna, a svi ga naši čitatelji dobivaju gratis nakon što ispune obrazac i rezerviraju svoj termin.

Božično čudo u Optical Expressu

Optical Express je vodeća europska grupa za lasersku korekciju vida s više od dva milijuna zahvata. Optical Express prati sve inovacije i trendove te jedini u Hrvatskoj koristi CustomVue tehnologiju za korekciju vida kojom je zahvat moguće potpuno individualizirati i tako uz dioptriju riješiti i greške vida odgovorne za probleme pri noćnoj vožnji, odbljeske, razlivene slike i slično. Optical Express surađuje s vrhunskim hrvatskim oftalmolzima koji su pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj.

Ove godine svi koji se odluče za lasersku korekciju vida mogu imati najljepši Božić do sada, mogu gledati svoje voljene, obitelj, djecu i prijatelje na drugačiji način i uživati s njima u potpuno novom svjetlu. I da, mogu biti omotani u dekicu uz šalicu toplog čaja zbog kojeg se ove godine naočale neće zamagliti - jer im neće trebati!

Zahvaljujući golemom iskustvu kirurga Optical Expressa i to upravo na tom području, temeljitosti njihovih pregleda i prvorazrednoj, personaliziranoj skrbi, možete biti sigurni da će se svakome posvetiti osobno, s pozornošću i bez žurbe.

 Više informacija o Optical Express poliklinici nađite na www.opticalexpress.hr ili na njihovoj Facebook fan stranici: www.facebook.com/OpticalExpressHrvatska.