"Blorange" je nova IT koja kose

| Beauty |

@georgiamayjagger via Instagram
@georgiamayjagger via Instagram

 Prošle godine vladala je platinum plava, ali izblajhani look ove je godine zamijenila jedna nova, super izazovna nijansa. Predstavljamo, "blorange". Nije nam nova boja, ali svakako ima novo, neobično ime. Varijacije na ovu boju počele su se pojavljivati na svim našim društvenim mrežama...

Ova narančasta nijansa s primjesama roze izgleda kao blaža verzija trenda rozo-zlatne koji je prije nekoliko mjeseci također bio glavni hit. Model Georgia May Jagger bila je jedna od prvih zvijezda koje smo vidjeli s ovom trendi frizurom na Instagramu, a nakon nje i ostale celebrity djevojke su sve češće počele eksperimentirati s rozom kosom.

Model Hailey Baldwin i glumica Troian Bellisario također su isprobale ovaj look, a čak smo i Kanye Westa u jednom trenutku vidjeli s rozom i narančastom kosom. Čini se kako ova pomalo luda i neobična boja stoji baš svim nijansama kože, ali i nije najjednostavnija za održavanje...Ovi tonovi su jako delikatni i imaju tendenciju brzog ispiranja, traju svega 20-tak pranja te nikako nisu boja koju ćete nositi duže vrijeme. 

@haileybaldwin
@haileybaldwin